Znate li kako napraviti backup podataka sa mobitela

Ne znate kako napraviti backup podataka sa mobitela? Vrlo je jednostavno pa backup podataka sa mobitela brzo može ga napraviti svatko

Znate li kako napraviti backup podataka sa mobitela

Nemojte čekati da bude prekasno pa onda žaliti za podacima koje ste izgubili, napravite backup podataka sa mobitela i pohranite ih na vrijeme na sigurno.

Više je načina kako možete napraviti backup podataka sa mobitela s operativnim sustavom Android.

shimmer fallbackSigurno su vam fotografije koje držite na mobitelu važne, zato iskoristite Google Photos koji će dobro poslužiti kako biste ih sačuvali u slučaju nezgode. 
Google Photos je aplikacija koja automatski sprema vaše fotografije i video zapise u vaš korisnički račun u računalnom oblaku. 

Većina korisnika mobitela trebala bi znati kako podatke s mobitela povezati s laptopom iz nekoliko razloga. Jedan od najbitnijih je čuvanje svojih podataka odnosno na taj način možete raditi backup podataka sa mobitela  i prebacivati slike i drage snimke koje biste u jednom trenutku trebali izbrisati na računalu, a potrebno je raditi i sigurnosnu kopiju kako ne bi ostali bez svega. 

Ako bas brine da ćete izgubiti vaše postavke i aplikacije koje ste instalirali, ROM Manager bi mogao biti dobro rješenje jer ga možete upotrijebiti za backup podataka sa mobitela  , ali cijelog smartfona i kartice microSD. Na žalost, nećete ga moći instalirati bez rootanja vašeg smartfona.

Srećom, postoje aplikacije koje vam mogu pomoći da napravimo backup podataka sa mobitela. Jedna od njih je Backup Your Mobile, s jednostavnim sučeljem.

Na slične usluge naći ćete i kod nekih drugih operatera koji pružaju svojim korisnicima prostor u oblaku za pohranu.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.