UZBUDLJIVO NA BRIJUNIMA

'Život na vagi': Nina ima najbolji postotak u kući i pita se 'zašto žena ne bi pobijedila?!'

U današnjoj epizodi 'Života na vagi' kandidati su odradili posljednji trening prija vaganja, potom su počeli s još jednim vaganjem, a čini se i s kalkulacijama. „Treba se boriti za sebe! Nije da sam previše kalkulirala, ali zašto to ne iskoristiti kad se može?!“ objasnila je Silvija koja je imala imunitet i sad je dobila 0,9 kilograma, što je plus od 0,9% tjelesne mase!

Nina Bandic.PNG
Foto: RTL

Održavao se posljednji trening prije vaganja, a Edo je malo zakasnio jer je bio na safariju pa su ne na prvu natjecatelji zabrinuli za njega. Danas je Mirna osmislila trening za dečke, a Edo za djevojke. „Edo mi je jako falio, volim njegove treninge, Edu kao trenera i na tim treninzima najviše uživam“, komentirala je Nina, a Edo je bio posebno veseo na treningu i nasmijavao je svoje dame.

Mirna je bila oduševljena kako Šepić izvodi vježbe i koliko se mentalno promijenio, a Edo je pohvalio Marie jer bi trebala biti inspiracija svim ženama u srednjim godinama. No ona je i dalje objašnjavala da ne može završiti u finalu jer ima mlađih od nje, no Edo ju je uvjeravao da može napraviti čuda. „Koliko god ona žuga i kuka, drago joj je što je došla do ovdje i ima šanse ići dalje“, rekla je Dajana.  

Vlašiću je bilo drago što ga je Mirna pohvalila, a on je siguran da će nastaviti trenirati kad izađe iz showa, baš kao i Nina. „Teško je povjerovati da u šest sezona nijednom žena nije pobijedila“, rekla je Nina i dodala da trenutno ima najbolji postotak izgubljene tjelesne mase u kući. „Nadam se da ću ostati do finala i mogu se vidjeti kao pobjednica - zašto žena ne bi pobijedila?! Možda to ne budem ja, ali ima još kandidatkinja koje bi to mogle biti i nadam se da će pobjeda ići u ženske ruke“, dodala je.

Juri je motivacija pala. „Ne mogu obavljati sve vježbe, imam prilagođene treninge, nije jednostavno kad znam kome sve moram parirati unutar kuće, demotivirajuće je“, objasnio je i dodao: „Leđa će diktirati moj daljnji tempo i ako se to pokaže da nije dovoljno, idem doma.“ Poslije treninga Edo je razveselio svoje dame jer ih je poslao na kupanje, baš kao i Mirna dečke!

Image
Foto: RTL

No da se ne bi samo kupali, treneri su im pripremili mali izazov u kojem nije mogla sudjelovati Silvija zbog osvojenog imuniteta. „Svatko će dobiti po dvije lopte, koje trebale potopiti - svaku jednom rukom i što dulje ih zadržati. Kome lopta iskoči izvan površine mora, ispada iz izazova“, objasnila je Mirna, a Edo je dodao da najbolji među njima osvaja pola kilograma prednosti na vaganju.

Prva je odustala Nina i otišla plivati uvjerena da će tako prije izgubiti pola kilograma, a potom su redom ispadali ostali. U jednom trenutku Dajana je ostala sama s dečkima; Perom, Goranom i Vlašićem, no nije uspjela izdržati do kraja. Ostali su Goran i Pero, koji je pričao kako mu trnu dlanovi i bole ga laktovi, no naposljetku je bio izdržljiviji od Gorana i pobijedio u izazovu.   

Silvija je prva došla na vaganje i otvoreno rekla da nema ništa protiv kalkulacija. „Treba se boriti za sebe! Nije da sam previše kalkulirala, ali zašto to ne iskoristiti kad se može?!“ objasnila je Silvija koja je prošli put imala 101,8 kilograma, sad je dobila 0,9 kilograma, što je plus od 0,9% tjelesne mase.

Pero je rekao da neće kalkulirati jer si je Silvija, primjerice, srušila ukupni postotak. „Nećakove riječi me guraju, želim još više pobijediti zbog njega, biti mu primjer i uzor“, otkrio je Pero što ga motivira za finale osim natjecateljskog duha. Prošli put imao je 139,3 kilograma, sad je izgubio 1,2 kilograma, što je 0,9% tjelesne mase. „Jedan od njegovih najlošijih rezultata“, rekla je Mirna, no ima pola kilograma prednosti pa mu se na kraju pisalo 1,7 kilograma manje, odnosno, 1,2% tjelesne mase.

Image
Foto: RTL

Nina je pričala o autoimunoj neurološkoj bolesti i da ima problema s desnom stranom tijela, kako joj je bilo lijepo trenirati samo s curama i vježbati jogu. Prošli put imala je 104,1 kilogram, izgubila je 2 kilograma, što je 1,9% tjelesne mase. „Nemam strah od ispadanja, sigurna sam da ostajem i vjerujem da će dosta ljudi imati loš rezultat jer se nisu baš pokazali u ovom ciklusu“, rekla je Nina.

Vlašić je bio ponosan na sebe što se sada vidi da je izgubio na kilaži, što uživa u vježbanju. „Veliki teret skinuo sam sa svojih leđa, imam puno više snage, sad sam i u formi zbog treninga i puno više vjerujem u sebe“, rekao je Mislav koji je na posljednjem vaganju imao 174,4 kilograma, sad je izgubio 3,1 kilogram, što je 1,8% tjelesne mase.

Dajana uživa u svojoj Istri i iskreno kaže kako nije bila sigurna da će dogurati ovako daleko u showu, cilj joj je bio doći do pola ciklusa. „Ovo je definitivno bila dobra odluka da se uključim u ovaj proces. Postigla sam puno, skinula velik broj kilograma i držim si fige da tako nastavim i vani“, rekla je Dajana koja je prošli put imala 142,7 kilograma, izgubila je 2,6 kilograma, što je 1,8% tjelesne mase.

Goranu su prva dva dana na Brijunima bila malo teška jer su ga previše posjetila na dom, ali potom se zbrojio i vratio u realnost. „Tenzije se u kući jesu smanjile, ali opet smo razdvojeni na crvene i plave“, rekao je, odlučan da ovaj put ustraje u zdravom životu i nikada se više ne vrati na staro. „Želim živjeti što dulje i to vrijeme provesti s obitelji i djecom“, rekao je bivši kapetan crvenog tima koji je prošli put imao 121,2 kilograma, a koliko sada ima - ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Života na vagi', u 21.15 sati na RTL-u.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL