"Glasno s Tvrđave"

Vojko V koncertom na Mihovilu oduševio Šibenčane!

Drugi po redu u seriji koncerta pod nazivom Glasno, održan je jučer u Šibeniku, a publiku je zabavljao Vojko V u pratnji z++

BA1_7768.jpg

Vojko V jučerašnjim je  koncertom u Šibeniku održao svoj prvi koncert na tvrđavi sv. Mihovil gdje je, malo je reći, publiku digao na noge i doslovno raspametio.

Image

Kao odlična uvertira za glazbenu večer nastupio je z++, perspektivni mladi glazbenik iz Osijeka koji pomiče granice i radi pravu malu glazbenu revoluciju između stilova hip hop-a i trap-a. Svima već poznati stihovi pjesama crno + zlatno, sutra, magija… stvorili su odličnu početnu atmosferu za dolazak Vojka.

Za Vojka se već zna da čovjek zna napraviti odličnu atmosferu i zabaviti publiku, i „kako to“ je već svima poznato ali je jučerašnji koncert nakon duže stanke to potvrdio.

Image

„Večeras je bila odlična atmosfera, nakon tri, četiri pjesme osjetio sam da je publika vesela i zadovoljna, sretan sam što sam se vratio na binu nakon duže stanke, jer mi je falilo, i meni i publici“, rekao je Vojko.

Image

Gradeći karijeru prvo u Dječacima, zatim u Kiši Metaka, Vojko V polako je sagradio svoj prepoznatljiv stil i humor koje je objedinio u samostalnom autorskom projektu. Veličina njegovog uspjeha ne mjeri se samo koncertima po cijeloj regiji, nastupima po najvećim festivalima, Porinima (najbolji album godine, najbolji klupski album i najbolji video broj) već i po tome što su fraze njegovih pjesama ušle u svakodnevni govor Hrvata. Od tada možemo čuti i staro i mlado kako citiraju „Kako to“ i „Ne može“ od kojih je njegov najuspješniji singl broji s 5.4 milijuna pregleda.

Image

Srpanjski dio programa GLASNO! zatvara koncert Daleke obale 22.srpnja, grupa koja je nedavno koncertom na Ljetnoj pozornici u Opatiji još jednom opravdala status kultne grupe svih generacija. Na koncertu su se redali svima dobro poznati hitovi, koje je publika dočekivala s oduševljenjem, a nakon ovako spektakularnog povratka pozornicama, val dobre energije zasigurno će zapljusnuti i Šibenik.

Image

Ulaznice za ovaj koncert su rasprodane, ali Mastercard je i ovaj put spremio posebne pakete ulaznica svoje korisnike, koji će zasigurno doživjeti posebno koncertno iskustvo na jednoj od najljepših koncertnih destinacija u Hrvatskoj: Najbrži korisnici Mastercard kartica moći će svom društvu omogućiti nezaboravan provod na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Hrvatskoj, u posebnom aranžmanu za četiri osobe dostupnom na www.priceless.com/hrvatska - https://mstr.cd/2UQFPuu