Image
Foto: Profimedia
Rose Leslie i Kit Harrington
Foto: Profimedia

Rose Leslie i Kit Harrington

Svi znamo da je omiljeni par serije Igra prijestolja sada u sretnom braku, ali 2012. godine prekinuli su nakon kraće veze. Tek dvije godine kasnije, ponovo su obnovili svoju ljubav i od tada su sretniji nego ikad. Zaručili su se 2017. godine, a vjenčali su se u lipnju godinu dana kasnije.

Adam Levine i Behati Prinsloo
Foto: Profimedia

Adam Levine i Behati Prinsloo

Pjevača i manekenku prvi je put upoznao zajednički prijatelj 2012. godine, kada je frontmen grupe Maroon 5 tražio manekenku koja bi bila spremna izvesti neke vratolomije u glazbenom spotu. Iako Behati nije na kraju glumila u spotu, njih dvoje su počeli razgovarati putem maila i na kraju su počeli izlaziti - sve dok se pjevač nije počeo viđati s Ninom Agdal u svibnju 2013. godine. Kao što je Prinsloo objasnila tijekom jednog intervjua: "Prekinuli smo na dva mjeseca, shvatili da je to bila najgora odluka, a zatim se ponovno pomirili, zaručili i vjenčali. Bila je to divlja vožnja!"

Gabrielle Union i Dwyane Wade
Foto: Profimedia

Gabrielle Union i Dwyane Wade

Košarkaš i glumica prekinuli 2013. nakon četiri godine veze. Potom su se ponovno pomirili i vjenčali godinu dana kasnije. Slavni sportaš je o njihovoj vezi govorio u emisiji The Tonight Show. "Napravili smo korak unatrag. Podržavali smo jedno drugoga, ali smo se udaljili. Na kraju smo se vratili jedno drugome i rekli si da želimo nastaviti našu ljubav i pokušati biti bolji."

Hailey Baldwin i Justin Bieber
Foto: Profimedia

Hailey Baldwin i Justin Bieber

Pjevač i manekenka bili su u kratkoj vezi 2016. prije nego su prekinuli u dosta lošim uvjetima. "Prošli smo kroz dugo razdoblje kada nismo bili prijatelji", rekla je Hailey za britanski The Times. No - na najholivudskiji način - njih dvoje su se ponovno našli samo mjesec dana prije nego što su objavili zaruke. Ah, mlada ljubavi. Nakon što je pjevač 2018. godine prekinuo sa Selenom Gomez, ponovno su obnovili svoju ljubav, i iste godine se vjenčali.

Gigi Hadid i Zayn Malik
Foto: Profimedia

Gigi Hadid i Zayn Malik

Pjevač i manekenka bili su u vezi dvije godine prije nego što su prekinuli u ožujku 2018. iz nepoznatih razloga. Sve dok nam Instagram nije otkrio da su obnovili svoju vezu. Kad je Gigi krajem 2019. godine objavila story sa Zaynom, obožavatelji su bili presretni, a u rujnu 2020. godine postali su i roditelji.

 Pink i Carey Hart
Foto: Profimedia

Pink i Carey Hart

Ova ljubavna priča počinje još 2001. godine. Nakon četiri godine veze, pjevačica je zaprosila BMX bajkera. Bili su u braku dvije godine kada je Pink objavila da se rastaju. Ipak, 2008., godinu dana kasnije, shvatili su da je njihova ljubav još živa i od tada su u sretnom braku s dvoje djece.

Jessica Biel i Justin Timberlake
Foto: Profimedia

Jessica Biel i Justin Timberlake

Jessica Biel i Justin Timberlake svoju romansu započeli su još 2007. godine, ali su se službeno u javnosti pojavili tek 2009. godine. Do 2011. sve je bilo u redu, ali početkom godine su odlučili prekinuti da bi se krajem ljeta ponovno pomirili i do kraja godine već zaručili. Vjenčali su se 2012. godine.

Katy Perry i Orlando Bloom
Foto: Profimedia

Katy Perry i Orlando Bloom

Nakon što su se u siječnju 2016. godine upoznali na zabavi povodom dodjele Zlatnih globusa, veza Katy Perry i Orlanda Blooma je procvjetala, ali nakon godinu dana veze, pjevačica i glumac odlučili su prekinuti. Taj razlaz trajao je do kolovoza 2017., kada su viđeni zajedno na koncertu, a krajem ljeta prošle godine postali su roditelji djevojčice Daisy.

Kate Middleton i princ William
Foto: Profimedia

Kate Middleton i princ William

Iako su se princ William i Kate Middleton prvi put upoznali kao studenti na Sveučilištu St Andrews 2001., postali su par tek krajem 2003. godine. Par je izlazio gotovo sedam godina prije nego što je William zaprosio Kate, ali čini se da tada nije bilo suđeno. Naime, Will i Kate navodno su se 2007. jako posvađali i prekinulo, da bi se do kraja godine ponovno pomirili.

Jennifer Lopez i Ben Affleck
Foto: Profimedia

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Jennifer Lopez i Ben Affleck uistinu su imali veliku pauzu sa svojom vezom: prvo su prekinuli zaruke dan prije vjenčanja 2003. godine, a zatim su se obnovili svoju ljubav tek 2021. godine, kada je pjevačica prekinula dvoje dvogodišnje zaruke s Alexom Rodriguezom. Kako sad stvari stoje, čini se da je Bennifer sretniji nego ikad.

Od prekida do pomirenja

Prekid im je pomogao: Slavni parovi koji su prekinuli, a danas su nerazdvojni

Sada kada su Ben Affleck i Jennifer Lopez službeno ponovno zajedno, čini se da je sve moguće. Ako se dvije superzvijezde mogu ponovno zaljubiti dva desetljeća nakon prekida, tko zna što još može biti zapisano u zvijezdama! Nekim slavnim parovima očito je suđeno da budu zajedno, a Bennifer je definitivno jedan od njih i daleko su od jedinog holivudskog para s magnetizmom. Mnogi od najpoznatijih slavnih parova svih vremena raskinuli su u jednom ili drugom trenutku, samo da bi ponovno kasnije završili zajedno, od pokojnih Elizabeth Taylor i Richarda Burtona do Kourtney Kardashian i Scotta Disicka, koji trenutno nisu zajedno, ali više puta su prekidali i mirili se, pa njihovo ponovno pomirenje definitivno nije isključeno. S ponovnim okupljanjem Jennifer Lopez i Bena Afflecka, izdvojile smo još nekoliko uzbudljivih parova koji su nakon prekida ponovno završili zajedno, a za neke od njih zbilja se nadamo da su na putu do sretnog kraja.

a.š.