The Human League i Chinawoman u Tvornici kulture

Ovu jesen očekuju nas izvrsni koncerti

The Human League i Chinawoman u Tvornici kulture

Autori velikih hitova poput: „Don't you want me“, "Tell Me When", "Human", "Together in Electric Dreams" i mnogih drugih, kojima su davnih 80-tih žarili i palili scenu, dolaze nam u Zagreb u zagrebačku Tvornicu kulture 12.11. Riječ je naravno o velikim i neponovljivim THE HUMAN LEAGUE.
Trenutnu postavu The Human Leaguea trenutno čine Philip Oakey, Susan Ann Sulley i Joanne Catherall.

Jedna od najpopularnijih pop grupa 80-tih ove je godine izdala svoj album Credo, koji je izvrsno prošao kod publike i kritike.
Neizbrisiv trag koji je Human Legaue ostavio na široke mase diljem svijeta prije više od dvadeset godina, bio je i više nego dovoljan razlog da se band ponovno okupi i u svom lako prepoznatljivom stilu,  nastave euforiju tamo gdje su stali
Cijena za ovaj koncertni spektakl će iznositi 220 kuna u pretprodaji, 250 na dan koncerta.Ulaznice se mogu kupiti u Tvornici kulture, Zoni Tvornice kulture (Neboder) i na svim prodajnim mjestima Eventima.
Svi oni koji misle da je ovo još jedan koncert u nizu, varaju se, jer Human Legaue će nam priuštiti pravi doživljaj kako samo oni znaju.
Ovaj koncert ne smijete nikako propustiti!
Chinawoman

shimmer fallback


Kanadska indie senzacija, ponovno će 8.10.  nastupiti u Zagrebu u Tvornici kulture.
Samozatajna kanadska kantautorica,  ruskih korijena, svojim nastupima, koji se bez ustručavanja mogu nazvati kultnima, ostavljaju bez daha sve koji su je ikada čuli.
Ruske balade kojima plijeni srca mnogih, sama sklada i izvodi.

Vokal kojem se svi dive, ostavljaju dojam da se radi o mitskom biću, koji kada nastupa sa svojim bandom ostavlja dojam kaotičnog i karizmatičnog stvorenja, koji zajedno na pozornici djeluju kao da su prvi put vidjeli instrumente, ali kada kada krenu u akciju, svima je jasno da su savršeno uštiman band koji svojoj publici daju i posljednji atom snage.
Ovaj koncert potpisujemo sa: OBAVEZNO POGLEDATI!


Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.