Sve je spremno za ljetno izdanje Ladies Only Pub Quiza

Nakon prvog Ladies Only Pub Quiza stiže nam ljetno izdanje kviza

Sve je spremno za ljetno izdanje Ladies Only Pub Quiza

U ponedjeljak, 2.7.2018. u 19h u predivnom ambijentu Cafe Gymnasium koji se nalazi u sklopu Mimare održat će se novo, ljetno izdanje Ladies Only Pub Quiza. Obzirom da se radi o opuštenoj ženskoj kviz večeri, očekuju vas zanimljiva lifestyle pitanja, a kviz sastavlja i vodi iskusna kvizašica i dopredsjednica Hrvatskog kviz saveza Petra Lypolt. Naglasak kviza nije na natjecanju, već druženju i zabavi.

Za izvrstan početak večeri pobrinuo se Somersby, koji je za sve sudionice osigurao piće dobrodošlice, ledeno hladnu čašu omiljenog Somersby cidera okus bazga limeta.

Bazga je još od vremena starih Rimljana popularni sastojak osvježavajućih napitaka. U novom okusu Somersby cidera njena nježnost balansirana je svježom notom limete, a najveći užitak novi okus, kao i svi Somersby cideri, pruža serviran s puno leda.

Osim pića dobrodošlice pobrinuli smo se da sve sudionice ponesu kući poklončiće koje su nam osigurali Nivea i L.O.V Cosmetics Hrvatska.

Za najbolje ekipe pripremili smo odlične nagrade! Glavna nagrada je poklon paket Kiehl's kozmetike. Drugoplasirana ekipa dobit će poklon pakete Botanic Therapy, a trećeplasirana ekipa vrhunske Good Spirit likere. Sve pobjedničke ekipe očekuje i poklončić koji je osigurao HBO. Sva mjesta za kviz su već popunjena, a prijavljenim ekipama želimo puno sreće!

Vidimo se u Café Gymnasium!!!