BRAK NA PRVU

Suze, smijeh i ples na prvim probama vjenčanica i odijela

U utorak u 21.15 sati na RTL-u počinje druga sezona popularnog showa 'Brak na prvu', a novi su kandidati jako uzbuđeni i spremni za vjenčanje

762f9d1a61b518c671f69059dd872b2c_view_article_new.jpg

„Došlo je mojih pet minuta!“ kaže 45-godišnja Gordana Josipović iz Zagreba nakon što je odabrala onu pravu vjenčanicu za svoj poseban dan. Iako dosad nije imala sreće u ljubavi, vjeruje kako će joj 'Brak na prvu' promijeniti ljubavni status.

Uoči vjenčanja, pripreme i probe vjenčanica te svadbenih odijela su u punom jeku, a kandidati su vrlo nestrpljivi te jedva čekaju vidjeti tko će ih dočekati „pred oltarom“.

„Bilo je trenutaka kad sam bila usamljena, ali nadam se da je tome došao kraj. Imam tremu pred vjenčanje i mislim da će biti šok kad dođem pred oltar i vidim tko me ondje čeka, nadam se pozitivnom šoku“, priznaje 38-godišnja Sanela Novljaković koja je spremna za brak i za potpuno novo iskustvo u životu.

shimmer fallback

No nisu samo žene one koje strepe pred vjenčanje i trude se odabrati pravu haljinu za taj čarobni trenutak, muškarci također pridaju puno pažnje pri odabiru pravog svadbenog odjela te imaju veliku tremu pred samu svečanost.

„Imam mali pritisak da možda mlada ne želi ući u brak, ali nadam se da će sve dobro proći. Čudno mi je i nestvarno da se ženim za nepoznatu osobu, nisam tako zamišljao svoje vjenčanje…“ priznaje 41-godišnji Zagrepčanin Mislav Pajdaković. A pravu odjelo za taj dan uspio je pronaći i 40-godišnji Tomislav Ciglenečki koji naposlijetku ističe da mu fizički izgled kod partnerice nije najvažniji.

shimmer fallback

„Na prvi pogled mi nije bitan ni izgled vjenčanice, ni fizički izgled jer mislim da ćemo imati dovoljno vremena da se upoznamo i uvjeren sam da će biti odlično!“ optimističan je Ciglenečki.

Kako je protekla proba vjenčanica, tko je spreman za brak, a tko će htjeti odustati tik pred ceremoniju – ne propustite pogledati od utorka do petka u 21.15 sati na RTL-u!

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.