U što smo se uvalili?

Stigla je četvrta sezona vrućeg reality showa „Otok iskušenja“. Tko će ovoga puta učvrstiti vezu, a tko će otok napustiti sam?

Ne propustite posljednju, četvrtu sezonu napetog i intrigantnog reality showa „Otok iskušenja“ koju  možete pratiti na novom PLAY Premiumu, gdje možete pogledati i prve tri sezone.

Temptation Island USA Season 04_High-Res_EP408_IMG05.jpg

Većina parova u dugim vezama u nekom trenutku dođe u fazu u kojoj razmišlja je li to zaista to, jesu li s osobom koja im je suđena ili u vezi samo gube vrijeme. No tek je manji dio spreman iskoračiti iz svoje zone komfora, izaći pred kamere i podvrgnuti svoju vezu ultimativnom testu. Za oni koji su svjesni i spremni preuzeti taj rizik, tu je kontroverzni američki reality show „Otok iskušenja“, dostupan na PLAY Premiumu.

Ne propustite posljednju, četvrtu sezonu napetog i intrigantnog reality showa „Otok iskušenja“ koju  možete pratiti na novom PLAY Premiumu, gdje možete pogledati i prve tri sezone.

Image

Daleko od očiju, daleko od srca

Nepovjerenje, dvojbe i problemi u komunikaciji glavni su neprijatelji svake veze, a to je vrlo brzo došlo do izražaja i u realityju „Otok iskušenja“. Pojačano društvom atraktivnih i izravnih samaca, povezanost među parovima vrlo se brzo počela topiti. Paralelno, na površinu su izašle sve sumnje, nedostaci i slabosti koje su parovi do tada držali u sebi. Već nakon nekoliko dana sudionici showa će se okupiti oko krijesa gdje će s domaćinom Markom L. Walbergom razgovarati o njihovim doživljajima i iskustvima na „Otoku iskušenja“. Jednako tako, na svakom okupljanju svatko od njih gledat će snimku svojeg partnera i vidjeti što on radi, govori i kako se snalazi u samačkom životu.

Dramatični prizori njihovih partnera u trenucima bliskosti ili povjeravanja drugim ljudima kod nekih će probuditi sumnje koje su već ranije imali u vezi, neki će ostati šokirani viđenim, a nekima će se činiti da uopće ne poznaju svojeg višegodišnjeg partnera. Na tim seansama vidjet ćemo mnoge proturječne emocije i svjedočiti novim spoznajama kandidata ovog showa, ne samo o sebi, nego i o svojem partneru i zajedničkom odnosu. Sve to dovest će do toga da će se nekim kandidatima život iz korijena promijeniti.

Image

Tko će ostati, a tko odustati?

U četvrtoj sezoni ultrapopularnog realityja upoznajemo četiri para koji će u najtežim uvjetima provjeriti koliko je njihova veza zaista čvrsta. Najdugovječniji par četvrte sezone su Ashley i Lascelles, koji su zajedno već punih sedam godina. Kao i za mnoge druge parove, sedma godina pokazala se kao kritična. Shvatili su da ih je zajednički život doveo u situaciju da su postali previše ovisni jedno o drugome i uljuljkani u svoj odnos, stoga je odlazak na „Otok iskušenja“ bio način da testiraju svoju ljubav prije nego se odluče na sljedeći korak - zasnivanje obitelji. U četvrtoj sezoni pratimo i kako će se razvijati odnos između Iris i Lukea, koji su zajedno već pet godina. Njihova je veza obilježena međusobnim nepovjerenjem, prvenstveno iz razloga što se Luke često dopisivao s drugim djevojkama. Tijekom tih pet godina već su dva puta prekinuli, a sudjelovanje u realityju „Otok iskušenja“ mogao bi im donijeti konačan odgovor na pitanje – raditi na vezi i povjerenju ili odustati i dati šansu nekom drugom.

Sljedeći par su Gillian i Edgar, koji su zajedno tri godine. Za Gillian je „Otok iskušenja bio prilika da osjeti i doživi samački život i donese konačnu odluku o tome je li Edgar njezina srodna duša ili im jednostavno nije suđeno. Posljednji par su Ash i njezin dečko Hania, koji su zajedno godinu i pol dana. Najveći problem ovog para jest održavanje veze na daljinu te njegov prijedlog da isprobaju otvorenu vezu, što ženskoj polovici para nije baš najbolje sjelo. Može li takav odnos uspjeti? 

Image

Jedan od parova već je pri dolasku na „Otok iskušenja“ prokomentirao – „U što smo se to uvalili?“, a da su njihove strepnje bile osnovane, pokazat će već prve epizode. Udaljenost od partnera, nova poznanstva i videoisječci u kojima su njihovi partneri često uhvaćeni u nezgodnim situacijama s pripadnicima suprotnog spola izazov su koji može nadvladati samo prava ljubav. Tko će u tome uspjeti, a tko će se prepustiti iskušenjima?

Ne propustite posljednju, četvrtu sezonu napetog i intrigantnog reality showa „Otok iskušenja“ koju  možete pratiti na novom PLAY Premiumu, gdje možete pogledati i prve tri sezone.