Spajanjem dva plesna kluba osnovan novi studio za ples u Zagrebu

Dijelimo i 5 mjesečnih članarina za Plesni studio Fusion

Spajanjem dva plesna kluba osnovan novi studio za ples u Zagrebu

„Pleši, čak i ako nemaš gdje drugdje nego u svojoj vlastitoj sobi.“ – rekao je Baz Luhram. Na svu sreću vaše vaze i svjetiljke ne moraju biti ugrožene, jer sa spajanjem dva plesna studija D-Vision i Keiko u Zagrebu je ovo ljeto nastao novi veliki centar za ples – Plesni studio Fusion. A glavni krivci za to su voditeljice i koreografkinje, te dugogodišnje prijateljice Dijana Hržić i Nina Vidošević.

Plesni klub D-Vision je deset godina dominirao hrvatskim kupom i na hrvatskim prvenstvima u hip hop i street kategorijama, te se kao višestruki prvak Hrvatske natjecao 2010. na Supertalentu, gdje je sa svojom voditeljicom/koreografkinjom Dijanom Hržić došao do samog finala. Plesni studio Keiko je s druge strane trenirao plesače u više smjerova kako bi bili spremni za mnogobrojne nastupe i projekte koje je Nina Vidošević koreografirala u sklopu studija, poput koncertnog spektakla Topstars, koncerta Tonyja Cetinskog, svjetskog prvenstva u rukometu, europskog prvenstva u futsalu Euro 2012. i slično. U istom studiju trenira i popularna plesna skupina FlyGirlz koja će sa radom nastaviti i u novom studiju Fusion.

shimmer fallbackPlesni studio Fusion je nastao u lipnju 2014.godine, nakon 2 godine pomnog planiranja, a sa radom su započeli 1. rujna 2014. godine na Zagrebačkom Velesajmu u Paviljonu 25/I.kat u prostorima XXL fitness centra, a predbilježbe i upisi u novu plesnu sezonu traju cijeli rujan.

U ponudi možete pronaći sljedeće plesne stilove:

  • Hip Hop /djeca, juniori, seniori, početni, napredni
  • Breakdance /početni, napredni
  • Jazz dance /jazz funk, lyrical jazz
  • MTV style  
shimmer fallbackUz razne plesne tečajeve svi zainteresirani moći će svratiti na otvorene satove, radionice i plesne seminare koji će se održavati vikendom.

Za sve informacije slobodno posjetite web stranicu www.plesnistudiofusion.net

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.