ŽIVOT NA VAGI

Šokantni rezultati iz bolnice - jedan kandidat ima 71% masti u tijelu, a drugi biološku dob od 80 godina!

Nastavlja se drugi veliki izazov u kojem kandidati guraju po terenu bale od 280 kilograma, a u napetoj završnici borit će se Goran i Martin.

kandidati (1).jpg

Cijeli izazov borba je bila uistinu neizvjesna; prvo su vodili plavci, potom su se crveni vratili u igru da bi plavi tim ponovno stvorio prednost i u završnoj rundi ostali su kapetani timova, koji će dvaput gurati balu jer Irena i Ljube nisu sudjelovale u izazovu. „Kreće zadnja bala, borba je jako, jako napeta, sekunde su u pitanju“, rekao je najmlađi kandidati Martin.

Kandidati će posjetiti i Specijalnu bolnicu Sv. Katarina u Zagrebu, gdje su obavili detaljne pretrage prije nego što su u ušli u 'Život na vagi', a danas će doznati više o svojim nalazima i čuti mišljenja stručnjaka o njihovu trenutačnom zdravstvenom stanju te koliko je star njihov organizam. „Oni još uvijek ne doživljavaju debljinu kao bolest, nego estetski problem“, zabrinuto je komentirala trenerica Mirna. „Sve ja to znam samo što tome nismo pridavali neku važnost“, iskrena je Irena.

Ostatak dana pred kandidatima je posljednje vježbanje pred vaganje, koje uvijek izvlači i najskrivenije emocije. Kome će biti dosta svega - ne propustite pogledati večeras od 21.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Života na vagi', a cijele epizode možete gledati 24sata prije prikazivanja na televiziji, na streaming platformi Voyo!