Privatnost na 1. mjestu

Žele im normalan život: Slavni parovi koji djecu drže daleko od javnosti

Ovi celebovi ne žele govoriti svojoj djeci čime se bave i drže ih podalje od očiju javnosti kako bi imali što normalnije djetinjstvo

profimedia-0673510671.jpg
Foto: Profimedia

Svima nama, dok smo bili djeca, bilo je teško zamisliti da naši roditelji imaju život izvan kuće, da se ne zovu "mama" i "tata" i da su, osim "posla" koji su radili kod kuće, imaju drugi posao. Tako je i s nama, "običnim" ljudima, ali i s poznatim osobama, čijoj je djeci također teško zamisliti da njihovi roditelji rade nešto drugo, a kamoli da su svjetski poznati.

Image
Copy Paste

Dobri geni: Djeca slavnih koji su 'preslika' svojih roditelja

Zato slavne osobe ponekad odluče taj dio svoje stvarnosti držati podalje od svoje djece kako bi svoj privatni život zadržale izvan svjetla reflektora i svojoj djeci pružile normalniji život. Trude se ne objavljivati njihove slike na društvenim mrežama, ne pokazivati im svoje filmove i nastupe, sve kako bi njihova djeca imala idealno djetinjstvo.

Image
Foto: www.profimedia.hr

Iako ima slavnih osoba koje svoju djecu kao da "guraju" u svijet poznatih i slavnih, ovi celebovi u nastavku ne žele govoriti svojoj djeci čime se bave i drže ih podalje od očiju javnosti kako bi imali što normalnije djetinjstvo.

Justin Timberlake i Jessica Biel

Glumica i pjevač odlučili su da žele da im djeca što dulje budu djeca pa su ih držali podalje od očiju javnosti kako bi zaštitili njihovo djetinjstvo. Timberlake je objasnio da ne želi da se prema njegovoj djeci Silasu i Phineasu itko ponaša drugačije zbog karijere i slave njihovog oca i njihove majke.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez je prije nekoliko godina otkrila da njezinim blizancima nije stalo niti do njezine slave niti do slave njihova tate, Marca Anthonyja, iako su o maminoj slavi saznali u školi i gledajući je na televiziji.

"Oni to znaju i čuli su to u školi, ljudi im govore stvari poput 'Tvoja majka je poznata', ili mi kažu 'Moja učiteljica te voli i veliki je obožavatelj'. Oni znaju da njihov tata pjeva, vidjeli su nas kako nastupamo, vidjeli su me na TV-u, no nije ih briga. Uopće ih nije briga. Ja im kažem: 'Mama mora raditi', a oni pitaju: 'Zašto?'", kaže Lopez.

Neve Campbell

Zvijezda kultnog horor filma "Vrisak" rekla je da njezin sin Caspian zapravo nije vidio nijedan njezin film jer nije prikladan za njegove godine, što je i logično, jer je riječ o horor filmovima. I iako dječaku nije otkrila čime se bavi, jedan od roditelja u njegovoj školi je to učinio.

"Došao je kući iz škole i rekao: 'Mama, jesi li ti Neve Campbell?' Bio je to vrlo čudan razgovor", prisjetila se glumica.

Blake Lively i Ryan Reynolds

Glumci trenutno imaju tri kćeri, James, Inez i Betty, a iako su jedan od najpoznatijih holivudskih parova, svoje su kćeri držali podalje od javnosti jer, kako kažu, žele da imaju normalan život. Reynolds je prošle godine čak objavio da uzima "mali odmor" od filmske industrije, a našalio se da mu je "važno provesti malo kvalitetnog vremena s djecom prije nego što postanu tinejdžeri koji me mrze".

Adele

Pjevačica Adele ne objavljuje niti dijeli slike sina na svojim društvenim mrežama. Ona ga drži podalje od svjetla reflektora, a on nije ni svjestan svjetske slave svoje majke. Pjevačica je napomenula da je njen sinčić bio uzbuđen kada je otišao na koncert Taylor Swift zbog velikog broja ljudi, a na njezine je probe dolazio kada je stadion bio prazan, stoga još uvijek ne zna koliko mu je majka zapravo poznata.

Chris Hemsworth

Glumac sa svojom suprugom, također glumicom Elsom Pataky, ima troje djece - Indiju Rose i blizance Tristana i Sashu - koje su držali podalje od svijeta slavnih, toliko da nisu baš previše oduševljeni ulogom superheroja Thora kojeg glumi njihov tata.

"Kad se vratim kući s posla, jedno od moje djece mi kaže: 'Jesi li se borio s nekim čudovištima, tata?'. On zna tko je Thor, no ostali uopće nisu impresionirani, oni kažu: 'Da, moj tata je Thor, pa što?'. Barem se jednom od njih sviđam, 1 od 3 nije loše", našalio se glumac.

Mila Kunis i Ashton Kutcher

Wyatt Isabelle i Dimitri Portwood djeca su poznatog glumačkog para, a često ih se fotografira u različitim prilikama zbog slave njihovih roditelja. Međutim, Ashton Kutcher je prije nekoliko godina na svojim društvenim mrežama zamolio medije da prestanu objavljivati slike njihove djece, napisavši da oni "nisu izabrali život pred očima javnosti".

Gal Gadot

Glumica koja je utjelovila lik "Wonder Woman" sa svojim suprugom Yaronom Varsanom ima tri kćeri - Almu, Mayu i Daniellu, koje je vide kao svoju mamu, a ne kao svjetsku zvijezdu i popularnu glumicu. Jednom je prilikom ispričala anegdotu o svojoj najstarijoj kćeri Almi.

"Ona ne obraća puno pažnje. Čak i kad s nekim razgovaram o Wonder Woman, ona pokušava promijeniti temu. Ali sigurno je naučila da je svaka žena Wonder Woman. Ona to doslovno kaže, što ja jako volim kod nje", rekla je glumica.