'SKAM' - jedna od najboljih TV serija o srednjoškolcima ikad snimljena

'Skam France' – prva sezona kultne teen serije dostupna je odmah i besplatno na RTLplayu do 8.01.2021.!

'SKAM' - jedna od najboljih TV serija o srednjoškolcima ikad snimljena

Nagrađivana norveška tinejdžerska dramska serija 'Skam' oborila je sve rekorde gledanosti u Skandinaviji te se munjevitom brzinom proširila ostatkom Europe. Serija je adaptirana u čak sedam europskih zemalja, a na RTLplayu možete promotivno besplatno pogledati prvu sezonu francuske verzije dok je svih šest sezona dostupno u PLAY Premium paketu. 

shimmer fallbackEmotivno snažna drugačija je od ostalih tinejdžerskih serija jer ruši društvene tabue i iskreno dira u srce ciljane publike. Radnja prati skupinu srednjoškolaca jedne pariške gimnazije, a svaka sezona ispričana je iz kuta drugog lika. Protkana humorom serija se na otvoren način bavi izazovima odrastanja jedne generacije. Od slomljenih srca, ljubavnih problema, prihvaćanja u društvu i sklapanja novih prijateljstava do onih mračnijih izazova, poput iskušenja u konzumaciji alkohola i droga. 

Gledaj odmah

U prvoj sezoni upoznajemo zgodnu i marljivu učenicu Emmu, koja se osjeća pomalo usamljeno jer je upravo raskinula prijateljstvo s najpopularnijom curom u školi. Trenutno su njezin dečko Yann i njegov najbolji prijatelj Lucas jedine osobe s kojima se druži i na koje se može osloniti. Na jednom tulumu upoznaje tri outsiderice Manon, Daphne i Alex te se s njima sprijatelji. U školskim aktivnostima ubrzo im se pridružuje i temperamentna Imane. Ovih pet potpuno različitih djevojaka odluči organizirati najveći tulum koji je škola ikad vidjela. Kako bi tulum bio uspješan, Emma će morati promijeniti i kompromitirati svoja uvjerenja. Tko je stvarno Emma i dokle je spremna ići kako bi bila prihvaćena u društvu?

Gledaj odmah

Ova fantastična tinejdžerska serija prikupila je brojne hvalospjeve kritičara. Tako ju je britanski časopis The Guardian prozvao „pravom senzacijom među djecom i roditeljima“, a magazin Fader smatra kako bi „ovo mogla biti jedna od najboljih TV serija o srednjoškolcima ikad stvorena.”

Na RTLplayu gledajte prvu sezonu besplatno do 8.1.2021., a svih šest sezona dostupno je uz PLAY Premium osnovni paket. 

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.