Širok spektar ocjena - od sedmice do desetke: 'Večera je bila nijansu lošija od prethodnih'

Danas je 'Večeri za 5 na selu' kuhaču preuzeo Tomislav, koji je gostima pripremio predjelo naziva Goranske mazalice, glavno jelo Check avantura i desert Bučinke.

zdravica.PNG

I predjelo i glavno jelo dobro su prošli, no bilo je i prigovora - bruskete su bile prepečen i tvrde, u glavnom jelu nedostajalo je soli, a kod palačinki bile su problem same palačinke jer su gostima bile žilave tako da je na kraju domaćin dobio 34 boda i trenutno je na trećem mjestu.

Čim su došli kod Tomislava, gosti su se željeli malo provozati quadovima, što im je domaćin i omogućio. Svima je to bilo super, a nakon vožnje Tomislav ih je ponudio pićem dobrodošlice. „Nešto slatko, nešto ljuto i nešto moje“, rekao je, a gostima je bilo fino to 'misteriozno' piće. „To nešto ljuto što sam probao bila je rakija na bazi bazge“, objasnio je Ivica.

shimmer fallback

Nakon aperitiva počeli su s predjelom - brusketama s mljevenim mesom. „Okus mi je bio u redu, ali bilo je prepečeno i tvrdo“, rekla je Antonela, a Ivica nastavio: „Arome su bile kako treba, ali nedostajalo mi je više sočnosti, bilo mi je presuho i brusketa je bila malo prepečena.“ Matija je prigovorio što je predjelo bilo hladno.

Teletina ispod peke poslužena je za glavno jelo. Petri, Antoneli i Matiji nije se svidjelo što uz glavno jelo nije bilo salate dok je Ivica tražio sol. „Bilo je dobro, ukusno, meni je nedostajalo više povrća, a to što krumpir nije dovoljno slan, nije negativno, tu se može pomoći“, objasnio je Ivica, a i ostatak ekipe posolio si je krumpir. „U mesu mi je falilo malo umaka, sočnosti, bilo je mekano, a povrće i krumpiri bili su malo raskuhani“, rekla je Petra.

shimmer fallback

Došlo je vrijeme i za desert - palačinke s pekmezom i sladoledom od burbona prelivene bučinim uljem. „Okus je bio u redu, možda je palačinka bila malo žilava“, rekao je Matija. Ivici se okus također svidio, no nedostajala mu je prhkost palačinki dok je Antoneli bilo malo bučina ulja.

Tomislavova večera najviše se svidjela Matiji koji mu je dao desetku, Petra se odlučila za devetku zato što joj je falilo umaka u glavnom jelu i povrće je bilo raskuhano, Ivica je komentirao kako je ova večera bila nijansu lošija od prethodnih pa je dao ocjenu osam dok je Antonela dala sedmicu uz objašnjenje: „Predjelo je bilo tvrdo, a u glavnom jelu falili su umak i salata.“

Sutra kuha Matija, a kako će se njegov jelovnik svidjeti gostima - ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu' od 20.15 sati na RTL-u.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.