Brak na prvu

Saša o Dariju: ''Ako sam ga ja stavila na prvo mjesto, znači da mali vrijedi'

Kada su dobili zadatak da moraju poredati kandidate po fizičkoj privlačnosti, Saša je na iznenađenje mnogih na prvo mjesto stavila Darija, a sada je Saša i Dariju dala do znanja da ga je stavila na prvo mjesto

thumbnail

"Tebe sam stavila na prvo mjesto. Onda su me oni pitali je li to fizički ili psihički pa sam ja rekla da ti kao čovjek ispunjavaš sve kvalitete", rekla je Saša Dariju tijekom zajedničkog druženja u Bojanovom stanu. U zadatku gdje su kandidati morali poredati kandidate po fizičkoj privlačnosti, Saša je na iznenađenje mnogih stavila Darija. On je nju pak smjestio na drugo mjesto i nekoliko puta u izjavama svima dao do znanja da mu je najtemperamentnija kandidatkinja ove sezone vrlo zanimljiva. Tijekom zajedničkog druženja u Bojanovom stanu, Saša i Darijo su svakako došli do izražaja.

"Doktorice, kada sam ga ja stavila na prvo mjesto, znači da mali vrijedi. Ti dok to prepoznaš, ima da ti ga uzme netko drugi", rekla je Saša direktno ispred svih. Njegovu partnericu Petru je to nasmijalo jer je istaknula da nije ljubomorna, a kasnije je u izjavama rekla kako ju nije povrijedilo.

"Drago mi je zbog njega jer je dobio tu potvrdu", rekla je Petra.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.