Image
Foto: www.profimedia.hr
Claudia Schiffer
Foto: www.profimedia.hr

Claudia Schiffer

Manekenka je priznala da nikada nije koristila agresivne metode za očuvanje mladolikog izgleda lica te da se više boji botoksa nego bora. Rekla je da nikada neće ići na operaciju jer se boji posljedica, a također vjeruje da je starenje dio života i da svaka osoba mora prihvatiti da će se njezin izgled s vremenom promijeniti.

Julia Roberts
Foto: www.profimedia.hr

Julia Roberts

Popularna glumica također je protiv botoksa i plastične kirurgije. Tvrdi da se osjeća loše za mnoge žene koje toliko mijenjaju lica jer ne žele vidjeti kako će izgledati kao starije osobe. Ona osobno želi da njezina djeca mogu pratiti sve emocije na njezinom licu.

Jennifer Lopez
Foto: www.profimedia.hr

Jennifer Lopez

Jednom su obožavatelji poznate glumice i pjevačice J.Lo primijetili da joj je čelo nepomično, što znači da je dobila injekcije botoksa. No, pjevačica je rekla da je to samo njeno lice i da takvo što nije napravila te da ne vidi smisla u tome jer se osjeća lijepo u svojoj koži.

Meryl Streep
Foto: www.profimedia.hr

Meryl Streep

Glumica je protiv plastične kirurgije jer smatra da takve operacije ne završe uvijek uspješno. Uz to, prema njezinim riječima, očite kirurške promjene glumcima su poput vela na licu.

Gillian Anderson
Foto: www.profimedia.hr

Gillian Anderson

Kada su svi raspravljali o mladenačkom tenu glavne glumice serije "Dosjei X", Gillian Anderson je tvrdila da je nije briga što ljudi govore o njoj. Zna da nije ništa učinila svom licu i dodala je da je širenje glasina vrlo ružna stvar.

Emma Thompson
Foto: www.profimedia.hr

Emma Thompson

Glumica Emma Thompson plastičnu kirurgiju i botoks smatra glupostima. Smatra da se mladim ljudima nameće ideja da je plastična kirurgija dobra stvar i misli da je to loša ideja.

Jennifer Aniston
Foto: www.profimedia.hr

Jennifer Aniston

Glumica je davno radila rinoplastiku kako bi ispravila devijaciju septuma. Ali to je bilo jedino što je učinila. Nije protiv plastične kirurgije i ne osuđuje one koji to rade, ali preferira masažu lica, svjetlosnu terapiju i dobru kremu za lice.

Brigitte Bardot
Foto: www.profimedia.hr

Brigitte Bardot

Legendarna francuska glumica poznata je po svojoj ljepoti i nikada nije bila podvrgnuta nikakvim estetskim zahvatima. Bardot vjeruje da njezin novac može poslužiti boljem cilju od plaćanja plastičnih operacija.

Žele prirodno ostarjeti

Rekle su 'ne' botoksu: Slavne dame koje ne mare za godine i odlično izgledaju

Dobar izgled je na neki način radni alat slavnih faca, posebno za glumce i glazbenike, a njihov uspjeh često ovisi o tome. Zato ni ne čudi da se oni svim silama trude sačuvati dobar izgled pa često posežu za raznim kozmetičkim tretmanima, ali i onima plastičnih kirurga. Takvih je jako puno, no postoje i brojne poznate osobe su apsolutno protiv takvih korekcija. One su odlučile reći "ne" kirurzima i botoksu i ostarjeti prirodno, a svojim izgledom, unatoč tome, i dalje plijene poglede i izgledaju sjajno. Evo i koje su to sve slavne dame.

N.B.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.