Pronaći dar za muškarca nije uvijek lako. Imamo ideje koje će ti olakšati potragu

Ovih blagdana idealnim darom obraduj posebnog muškarca u svom životu

Pronaći dar za muškarca nije uvijek lako. Imamo ideje koje će ti olakšati potragu

Bilo da se radi o ocu, bratu, mužu ili dragom prijatelju, pronaći poklon za muškarca u tvom životu ponekad može biti pravi izazov. I dok su žene nešto jednostavnije po tom pitanju i uglavnom znamo što želimo i pokazujemo što nas veseli, s muškarcima zna biti drugačije. 


Kada bi u ovom trenutku pitale samu sebe što želimo za blagdanski poklon, većina bi nas znala nabrojati barem pet stvari kojima bi se veselile. Ne moraju to biti velike i skupe stvari, ali želje su nam uvijek tu. S druge strane kada pitamo muškarce što žele, većina će ih reći da ne trebaju ništa ili da imaju sve što su htjeli.

shimmer fallback

(Foto: Unsplash)


Kako bi unatoč tome i dalje htjele obradovati partnera ili člana obitelji nekom sitnicom, pronaći poklon koji će im se sviđati može biti prava muka. No na našu sreću, postoji nekoliko stvari koje bi skoro svaki muškarac htio imati u životu i ovisno o njegovim ukusima, te stvari spadaju u nekoliko kategorija. 

Kako bi ti olakšale muku pronalaska idealnog poklona, izdvojile smo 10 stvari koje bi im se mogle svidjeti. Čak i ako ne pronađeš idealan poklon na ovom popisu, možda ćeš biti inspirirana i dobiti ideju jednom kada ga prolistaš. 

Novčanik

Novčanik je jedna od stvari koji svaki muškarac koristi, a nekada i toliko do se u potpunosti ne raspadne. Kvalitetan kožni novčanik razveselit će svakog muškarca, a trebat će mu bio on toga svjestan ili ne. shimmer fallback


Polo Ralph Lauren, 325 kn

Kockice za viski

Ako muškarac u tvom životu uživa u dobrom viskiju i negoduje kada mu netko ubaci kockicu leda u čašu, kockice za hlađenje viskija idealan su poklon. Mogu biti napravljene od kamena ili mramora, a pronaći ih možemo u mnogim varijantama. 


shimmer fallback


Men’s Society, 145 kn

Set za njegu brade

U posljednjih je nekoliko godina vrlo popularno nositi bujnu i raskošnu bradu, ali ona neće biti takva sama od sebe. Na tržištu možemo pronaći cijeli niz proizvoda za njegu brade i brkova, poput ulja, pomada ili škarica i češljeva. Obraduj bradonju u svom životu setom poput ovoga. 


shimmer fallback


Captain Fawcett Ricki Hall´s, 318 kn

Set ljutih umaka

Većina muškaraca obožava ljutu hranu i stalno su u potrazi za još snažnijim umakom. Iznenadi svog gurmana setom ljutih umaka kojima će se moći pohvaliti svim svojim prijateljima. shimmer fallback


Volim Ljuto paket, 149 kn

Kozmetički proizvod

Muškarci baš poput nas i nisu najsretniji što se godine polako vide na njihovom licu, ali rijetki će to sami i priznati. Upravo zato ti napravi prvi korak i pokloni mu ulje, kremu ili serum za njegu lica koji će spriječiti pojavu bora i odgoditi krizu srednjih godina. 


shimmer fallback


L’Oréal Paris Men Expert Vita Lift 5, 80 kn

Japanski viski

Za prave ljubitelje dobrog pića viski može biti idealan poklon, pogotovo ako se radi o kvalitetnom proizvodu. Kao posebno vrsni proizvođači viskija istaknuli su se Japanci. Ako želiš izdvojiti nešto više novca za poseban poklon, preporučujemo neki od vrhunskih viskija iz Japana. 


shimmer fallback


Akashi Japanese Blended Whisky, 340 kn

Boca za trening

Velike su šanse da se muškarac u tvom životu bavi nekim sportom. Bio to nogomet, tenis ili jednostavno trčanje, uvijek će mu biti potrebna hidracija. Izaberi neku stylish bocu za vodu u njegovoj omiljenoj boji. 


shimmer fallback


Equa, 75 kn

Poster omiljenog filma

Ako je tvoj suprug, prijatelj ili brat veliki ljubitelj filmova, odlična ideja je da mu kupiš originalni poster njegovog omiljenog filma. Još stigneš ispitati koji je film u pitanju, a ako ne nađeš poster u nekoj trgovini, lako ga možeš isprintati i sama te staviti u okvir. 


shimmer fallbackEuroposteri, 47 kn

Knjiga njegovog omiljenog pisca

Potraga za poklonom puno je jednostavnija ako osoba kojoj kupuješ poklon ima omiljenog pisca. Ako i muškarac kojeg želiš iznenaditi poklonom ima pisca čija je djela pročitao od početka do kraja, odlična ideja za poklon je posebno izdanje određene knjige koju posebno voli. 


shimmer fallback


Gospodar prstenova, 657 kn

Ruksak

Baš kao što mi ne možemo zamisliti izlazak iz stana bez torbice, muškarci na posao, trening ili druženje u prirodi ne idu bez ruksaka. Obraduj ga ruksakom u njegovoj omiljenoj boji, a ako nisi sigurna koja je to, s crnim i sivim modelima ne možeš pogriješiti. 


shimmer fallback


The North Face Borealis Classic, 620 kn

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.