Image
Foto: www.profimedia.hr
Princeza Charlene
Foto: www.profimedia.hr

Princeza Charlene

Nerijetko je, mediji, zovu najtužnijom princezom jer se gotovo nikad ne smiješi. A uz njen život vezan je poprličan broj skandala, od nagađanja da je i prije vjenčanja željela pobjeći od supruga princa Alberta, pa do toga da je suprug godinama vara.

Princeza Charlene i princ Albert
Foto: www.profimedia.hr

Princeza Charlene i princ Albert

Par je došao na utrku kako bi uručio nagrade pobjednicima jedne od najprestižnijih utrka Formule 1. Sudeći po njihovom govoru tijela, 'ruže u njihovom braku i dalje ne cvijetaju'. S njima ovaj put nisu bili njihovi osmogodišnji blizanci, princ Jacques i princeza Gabriella.

Princeza Charlene i princ Albert
Foto: www.profimedia.hr

Princeza Charlene i princ Albert

Princeza je na Monako Grand Prix stigla u pratnji supruga, princa Alberta. Njihov brak je sve samo ne idiličan. Lani je princeza završila na liječenju u psihijatrijskoj ustanovi i to nakon što je mjesecima bila razdvojena od supruga i njihovo dvoje djece. Nakon četri mjeseca liječenja, za prošli Usrks je objavila zajedničku fotografiju sa suprugom i njihovo dvoje djece. Princ Albert je tada komentirao kako je Charlene završila u bolnici zbog duboke emocionalne i fizičke iscrpljenosti.

Princeza Charlene na Formuli 1 pokazala novu boju kose

Monegaška princeza Charlene na slavnu utrku Formule 1 u Monte Carlu stigla je s novom bojom kose. Naime, supruga princa Alberta, više nema prepoznatljivu plavu kosu, već je postala brineta. Princeza Charlene nije propustila jednu od najboljih utrka Formule 1. Stigla je u dugoj elegantnoj haljini s potpisom Akris čije kreacije i inače voli nositi. Haljina je to koja stoji nešto više od 4200 eura. Uz to je uparila plave Dior salonke od brušene kože te Prada sunčane naočale.

zena.hr
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.