Kraljevska obitelj

Princ George navršio je 8 godina. Pogledaj novi preslatki portret

Preslatku fotografiju snimila je prinčeva mama, Kate Middleton. Na portretu je i jedan poseban detalj, počast nedavno preminulom princu Phillipu

Princ George
Foto: Profimedia.hr

Novu fotografiju princa Georgea povodom njegovog osmog rođendana snimila je ponosna majka, 39-godišnja Kate Middleton, u njihovom domu u Norfolku, Amner Hallu, i prikazuje budućeg kralja kako sjedi na Land Roveru.

Princ Philip, koji je umro u travnju nekoliko mjeseci prije svog 100. rođendana, obožavao je voziti Land Rovere, a na sprovodu je vojvodin lijes nosio posebno prilagođeni Land Rover Defender, koji je pomogao dizajnirati. Uključivanje Land Rovera u novi Georgeov portret počast je princu Phillipu, Georgeovom pradjedu, koji je volio inženjerstvu.

George, koji danas slavi rođendan, na fotografiji jednostavno blista, a obukao je (ili su ga obukli) u prugastu majicu kratkih rukava i kratke hlače John Lewis koje koštaju oko 10 funti, to jest 88 kuna. 39-godišnji William i Kate planirali su proslavu za Georgea, no Kensingtonska palača nije otkrila detalje, ali smo već ranije saznali da mali prinčevi i princeza za rođendane imaju domaće napravljene kolače.

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate, voli fotografirati i redovito obilježava trenutke u životima svoje djece, osmogodišnjeg Georga, šestogodišnje Charlotte i trogodišnjeg Louisa. Sudeći po portretu princa Georgea, majčino oko zaista može uhvatiti svu ljubav na fotografiji. Sretan osmi rođendan malom princu!