Odlični geni na djelu

Kao jaje jajetu: Kćeri supermodela koje ljepotom pariraju majkama

Manekenke i supermodeli ponekad su slavnije i bogatije od holivudskih glumica, a neke od njih se osim poslovnim uspjehom mogu pohvaliti i jako lijepim potomstvom. Danas ti donosimo priče pet bivših supermodela čije kćeri danas osvajaju liste najljepših žena svijeta.

BeFunky-collage (1).jpg
Foto: www.profimedia.hr

Svi znamo za Heidi Klum, Kate Moss i Cindy Crawford kao velike ljepotice koje su nekoć žarile i palile modnim pistama, a i danas nas oduševljavaju svojim besprijekornim izgledom. Iako se većinom nalaze u 40-ima i 50-ima, i dalje izgledaju spektakularno vitko, utegnuto i zavodljivo, pa definitivno opravdavaju svoje titule legendi fashion industrije. No, iako si možda već više puta čitala o njihovim ljubavnim životima, znaš sve o njihovim propalim vezama, brakovima i aferama, a poznate su ti i najslavnije modne kampanje koje su odradile, jesi li znala da ove ljepotice imaju i prekrasne kćeri koje dokazuju da jabuka ne pada daleko od stabla?

Image
Došla je roda

Celebrity bebe rođene ove godine - kakva će im biti osobnost?

Naime, slavni supermodeli su i mame, a neke od tih legendarnih manekenki imaju i kćeri koje su krenule njihovim modnim stopama. Te prekrasne mlade djevojke, sada većinom u ranim 20-ima, oduševljavaju izgledom u jednakoj mjeri u kojoj je to nekoć polazilo za rukom njihovim majkama, a u nastavku ti donosimo i njihove priče.

Kate Moss i Lila Grace Moss

Kate Moss je uvjerljivo jedna od najslavnijih manekenki svih vremena. Karijera ove Britanke započela je 1990-ih, kada joj je bilo tek 15 godina, a nastavlja se sve do danas. Prekrasna Kate oduvijek je zračila posebnim, pomalo edgy i grunge stilom koji je bio jako tražen 1990-ih i ranih 2000-ih, a osim karijere supermodela osnovala je i vlastitu liniju odjeće te modno surađivala s mnogim uglednim brendovima svijeta. No, Kim se može pohvaliti i jednako lijepom kćeri koja kreće kročiti njezinim stopama. Naime, mlada Lila Grace danas ima 19 godina, a već suvereno korača modnim pistama svijeta. Otac joj je Jefferson Hack, suosnivač brenda Dazed Media, a s kojim je njezina majka Kate bila u vezi početkom 2000-ih. Lila Grace već je sad miljenica mnogih dizajnera, a naslijedila je mnogo od majčine ljepote.

Cindy Crawford i Kaia Gerber

Kaia Gerber je mlada 20-godišnja manekenka koja možda imenom nema neke poveznice s Cindy Crawford, ali izgledom svakako ima. Naime, Kaia je kćer slavne Cindy, seks simbola 1990-ih, a naslijedila je njezinu upečatljivu ljepotu. Danas je Kaia jedna od najtraženijih mladih manekenki svijeta te se njezino bogatstvo već sada procijenjuje na 4 milijuna samostalno zarađenih dolara. Zbog sličnosti sa svojom mamom, počela se modelingom baviti već 2014., a od tada do danas je krasila brojne naslovnice popularnih fashion magazina, kao i šetala Tjednima mode diljem svijeta. Da se radi o mladoj dami velikog potencijala dokazuje i činjenica da je osvojila dvije laskave titule - najperspektivnije manekenke svijeta 2018. godine te modela godine britanskog Voguea prošle godine.

Heidi Klum i Leni Klum

Još jedno slavno manekensko ime na ovoj našoj listi lijepih mama je i ono Heidi Klum, poznate njemačke manekenke koja je znana kao jedna od kultnih Viktorijih anđelica 2000-ih godina. Prekrasna Heidi je prije 18 godina rodila svoje prvo dijete, kćerkicu Leni, a koju je dobila iz kratke romanse s talijanskim mogulom Flavijom Briatoreom. Leni je izgled definitivno naslijedila na svoju majku, jer izgleda zanosno, a gdje god se pojavi svi ju uspoređuju s Heidi u njezinim mlađim danima. Mlađahna Leni krenula je ići majčinim stopama te se bavi modelingom, a upravo joj je Heidi najveća profesionalna podrška na njezinom fashion putu. Lenin imidž zasad se temelji na seksi fotkama koje nerijetko objavljuje na društvenim mrežama, a već je snimila i prvu naslovnicu za časopis Glamour Germany.

Yolanda Hadid i Gigi i Bella Hadid

Naravno, na ovoj su se našoj listi morale naći i ljepotice obitelji Hadid. Naime, Bella i Gigi Hadid su danas, uz Kendall Jenner, najplaćenije manekenke današnjice, a i njihova je majka Yolanda nekoć žarila i palila modnom scenom. Yolanda je bila megapopularna kasnih 1980-ih i 1990-ih, a svoju je ljepotu prenijela i na svoje dvije kćeri. Starija Gigi i mlađa Bella mogu se pohvaliti zahvalnom kombinacijom jordanskih i danskih korijena, a koji su im zajamčili egzotičan, poseban izgled. Predivnih tijela i odličnog stila, i Gigi i Bella danas su modne ikone, milijunašice i seks simboli današnjice, a njihovom modnom uspjehu uopće se ne nazire kraj. Yolanda je više puta rekla kako su joj upravo njezine kćeri najveći ponos u životu, a moramo priznati da nam je jasno i zašto je tako.

Vanessa Paradis i Lily-Rose Depp

Vanessa Paradis je slavna manekenka i pjevačica, a koja je u braku s Johnnyjem Deppom dobila sina i kćer. Njihova kćer je upravo Lily-Rose Depp, jedna od najperspektivnijih mladih manekenki današnjice. Lily-Rose danas ima 23 godine, a svi koji ju vide moraju priznati kako iznimno nalikuje svojoj majci Francuskinji. Ova mlada manekenka i glumica karijeru je započela 2014. godine, a od tada se ispraksala i u glumačkom i u modeling svijetu. Pojavila se u filmovima "The King", "The Dancer" i "Planetarium", bila je u vezi s  Timothéeom Chalametom, a danas je zaštitno lice brenda kozmetike Chanel. Impresivno, zar ne?

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.