Došla je roda

Celebrity bebe rođene ove godine - kakva će im biti osobnost?

Prošlogodišnji celebrity baby boom nastavio se i ove godine. Iako još nije ni ožujak, mnogi slavni parovi su dobili dijete u 2022. godini. Zadnja u nizu slavnih dama koje su objavile sretnu vijest je holivudska glumica Jennifer Lawrence. Istražile smo kakvu će osobnost imati bebe rođene ove godine

rodila jennifer lawrence.jpg
Foto: Profimedia.hr
Play logo

Dolazak bebe uvijek je sretna vijest za svaku obitelj, a sada je tu sreću doživjela i slavna glumica Jennifer Lawrence. Zvijezda je dobila prvo dijete sa suprugom Cookeom Maroneyjem, ali nije otkriven ni spol ni točan datuma rođenja.

Play logo

Jennifer je vrlo samozatajna kada se radi o njezinom privatnom životu, a govorilo se da već dugo želi zasnovati obitelj i da je pronašla pravog partnera. Jennifer i Cooke, direktor umjetničke galerije, vjenčali su se 19. listopada 2019. na Rhode Islandu u prisustvu brojnih poznatih uzvanika, poput Adele, Cameron Diaz i Emme Stone.

Image
Roditeljstvo na drugi način

Surogat majčinstvo i zvijezde: Ove slavne face ne kriju da su postali roditelji uz pomoć surogat majke

No, iako je ova godina tek počela mnoge slavne obitelji već je obasjala najveća sreća. Mi smo se prisjetile tko je sve dobio dijete ove godine, ali smo i otkrile kakve će biti bebe rođene u 2022. godini. Prema astrologiji, odnosno kineskom horoskopu, bebe rođene ove godine bit će vrlo živahne i osjetljive na pravdu.

Djeca sklona avanturi i uvijek u borbi protiv nepravde

Od 1. veljače 2022. do 21. siječnja 2023. vladavina je Tigra, a djeca rođena u ovom periodu bit će prepuna veselja, humora, samopouzdanja, optimizma i s puno strasti za sve životne avanture. Dakle, dok će neka bebe mirno sjediti i promatrati svijet, bebe rođene u ovom periodu samo će puzati, hodati i istraživati svijet. No, što god radile i koliko god budu uživale u avanturama nikada neće zanemariti svoje prijatelje. Ovi ljudi su uvijek okruženi odanom ekipom, ali su i rođeni vođe koji žele svoje fantastične ideje provesti u praksi. Jako su osjetljivi na pravdu i poštenje, pa će se često za obiteljskim stolom boriti protive nepravde.

Play logo
shimmer fallback

Djeca rođena u 2022. imat će snažnu volju, ali i veliki ego i mišljenje baš o svemu. Nakon što nešto odluče bit će teško promijeniti njihovo mišljenje. No, važno je da se nauče strpljenju i da im roditelji pomognu u tome. Osim zanimljive osobnosti, Tigrovi su puni snage i vrlo hrabri, a obožavat će sportske aktivnosti. Njihova želja za avanturom i aktivnošću znači da će često pomicati svoje granice.

Sada kada znamo kakva će biti djeca rođena u ovoj godini punoj dvojki, a evo i koje su slavne dame dočekale svoje klupko sreće u ovoj godini (zasad).

Kylie Jenner & Travis Scott

Kylie Jenner i Travis Scott dobili su drugo dijete 2. veljače. Kylie je vijest objavila 6. veljače crno-bijelom fotografijom na Instagramu. Kylie i Travis prvo dijete, Stormi Webster, dobili su u veljači 2018., a drugu trudnoću su objavili u rujnu 2021. Lijepa Kylie često je naglašavala kako uživa u ulozi majke i želi imati još djece.

Play logo

Nick Jonas & Priyanka Chopra

Priyanka Chopra i Nick Jonas objavili su u siječnju da su postali sretni roditelji, ali i da je njihovu bebu rodila surogat majka. Također su odlučili zaštititi svoju privatnost i uživati u miru sa svojom bebom. Chopra i Jonas vjenčali su se u prosincu 2018. nakon dvije godine veze.

Play logo

Ashley Graham & Justin Ervin

Ashley Graham i njezin suprug Justin Ervin na početku ove godine dobili su najljepši poklon - dva dječaka. Blizanci su se rodili 7. siječnja kod kuće, a sretnu vijest objavili su na društvenim mrežama. Graham i Ervin vjenčali su se 2010., a prvog sina Isaaca dobili u 2020. godine.

Rosie Huntington-Whiteley & Jason Statham

Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham ove su godine proširili svoju obitelj, u veljači su dobili drugo dijete. Djevojčica Isabella rođena je 2. veljače, a stariji sin Jack Oscar ima četiri godine.

Play logo
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.