Novogodišnje darivanje 30.12. - OMNi-BiOTiC® paket - 1 Stress + 1 Caricol-Gastro

Danas imaš priliku osvojiti vrijedan OMNi-BiOTiC® paket s dva proizvoda koji će ti pomoći kod blagdanskog prejedanja i stresnih dana!

spojena-slika.jpg
Play logo

Svi znamo pretjerati s hranom za vrijeme blagdana jer je teško odoljeti svim delicijama pred nama. Zajedno s njim dolazi i do negativnih posljedica na probavni sustav te do osjećaj kroničnog umora. Kako bi ove godine mogla uživati bez grižnje savjesti, pripremili smo jedna paket s dva proizvoda koji će ti pomoći kod blagdanskog prejedanja i stresnih dana!

OMNi-BiOTiC® STRESS

Znanstvena istraživanja pokazuju: stres pojačava upale u crijevima pri čemu se uništavaju crijevne bakterije od životne važnosti. Na taj se način oštećuje crijevna sluznica i postaje propusna za štetne tvari („leaky gut“), što dovodi do iscrpljenosti, nervoze, nesanice i lošeg raspoloženja. Upravo iz tih razloga razvijen je OMNi-BiOTiC® STRESS - prvi sinbiotik koji je u stanju pomoći kod upalnih procesa izazvanih stresom, i to bakterijskim sojevima koji reguliraju upalne procese i s njima povezane poremećaje.

OMNi-BiOTiC® STRESS je prava „hrana za živce” za Vaša crijeva, jer sadrži vitamine B skupine. Doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava, normalnoj psihološkoj funkciji i zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Ovaj sinbiotik idealan je za napuniti baterije i istrošene živce tijekom zimskog godišnjeg odmora, a posebice u slučaju da ga ove zime nemate.

Caricol®- Gastro

Caricol®- Gastro je 100% prirodni proizvod biološke papaje i zobi. Predstavlja patentirani recept, čije je djelovanje dokazano kliničkim studijama.

Papaja je vrlo cijenjena zbog aktivnih supstanci koje sadrži i svog utjecaja na probavu. Radi se o vrlo lužnatom tropskom voću, čija je enzimska aktivnost 4 puta uvećana u ovom dodatku prehrani. Kombinirana je sa zobi koja je i sama tradicionalno poznata kao pomagač kod tegoba probavnog sustava. Znanost je dokazala da tzv. avenantramidi, djelotvorni polifenoli koji se nalaze u zobi, pokazuju učinkovito protuupalno i antioksidativno djelovanje, što može pomoći posebno kod posljedica preobilnog uživanja u hrani i piću tijekom blagdana.

Ovaj genijalan paket može biti tvoj. Sve što trebaš je objasniti zašto ga baš ti zaslužuješ. Je li on baš za tebe ili želiš iznenaditi nekoga? Najkreativniji odgovor dobiva.

Prijaviti se možeš do 31.12. u 10 kada objavljujemo dobitnika/icu.

Sretno!

Uskoro ćemo objaviti dobitnice
Play logo
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.