Nova sezona regionalnog hita 'Južni vetar - Na granici' stiže ekskluzivno na PLAY Premium!

Novu sagu najgledanije serije diljem regije 'Južni vetar' možete pratiti na najpopularnijoj hrvatskoj streaming platformi PLAY, uživajući u 12 novih epizoda pod nazivom 'Na granici'!

8.jpg

Serija prati životnu situaciju vođe srpskog podzemlja, narkobosa Petra Maraša (Miloš Biković), čiji poslovi sve više ugrožavaju njegovu egzistenciju. Nakon kupnje zemljišta na planiranoj trasi cjevovoda Južni tok za opskrbu Zapadne Europe ruskim plinom, pokušava spasiti sebe i svoju ekipu tako što ucjenjuje državu. Ipak, ubrzo postaje jasno da Maraš mora povlačiti puno rizičnije poteze da bi s obitelji i prijateljima preživio rat koji im je njegov vođa Crveni nametnuo. Dakle, priča se dodatno komplicira i kriminalna pozadina sve više utječe i na likove koji u nju nisu direktno uklopljeni.

Image

„Velika je radost glumiti po scenariju koji je stvarno zanimljiv i uzbudljiv, a napisao ga je Petar Mihajlović. Inspirira vas da vašeg junaka otkrivate s druge strane. Također, veliko je olakšanje kada imate redatelja kao što je Miloš Avramović koji je kontrolor kvalitete“, rekao je Miloš Biković.

Image

Osim trenutačno najpopularnijeg srpskoga glumca koji je utjelovio glavnog lika, treba spomenuti i holivudske zvijezde Williama Baldwina i Erica Robertsa te slavnog talijanskog umjetnika Pasqualea Esposita dok regionalnu glumačku postavu predvode Miodrag Radonjić, Miki Manojlović, Jovana Stojiljković, Aleksandar Berček, Bogdan Diklić, Milica Gojković, Tamara Krcunović, Andrija Kuzmanović i Stefan Kapičić.

Image

'Južni vetar - Na granici', kreatora serije Miloša Avramovića i scenarista Petra Mihajlovića, bavi se borbom svjetskih sila - Rusije, Amerike i Europe, kriminalnim vezama i korupcijom i sukobljenim interesima, a serija je snimana na lokacijama u Srbiji, Hrvatskoj i Rusiji, kao i na granicama Italije i Finske.

Image

„Nikome nije bilo ni na kraj pameti da ćemo snimiti čak dva filma i dvije sezone serije. Nova sezona obećava 12 epizoda lude vožnje, a svaka sljedeća epizoda još je bolja! Očekuje nas mnogo uzbudljivih trenutaka, preokreta, zapleta i velike avanture naših junaka. Ovo je definitivno regionalna uspješnica koja je premašila sva očekivanja - od gotovo nikakvog budžeta za snimanje filma 'Južni vetar' preko nevjerojatnog uspjeha do filmova i serije u koju su uključene i holivudske zvijezde!“ rekao je redatelj Miloš Avramović.

Potpuno nepredvidiv zaplet, snimanje u više europskih zemalja, najveće svjetske i domaće glumačke zvijezde - ne propustite pogledati novu sezonu serije 'Južni vetar - Na granici' ekskluzivno na PLAY Premiumu!