Image
Foto: www.profimedia.hr
Monica Bellucci i Nicolas Lefebvre
Foto: www.profimedia.hr

Monica Bellucci i Nicolas Lefebvre

Zanosna Talijanka Monica Bellucci seks je simbol svoje ere, pa nas uopće ne čudi da može imati bilo kojeg frajera. Ona je prije tri godine priznala da se zaljubila u mlađahnog Francuza, Nicolasa Lefebvrea koji je od nje mlađi čak 18 godina. Dakle, njoj je sada 56, a njemu 38 godina. Zgodna glumica 2013. godine rastala se od francuskog kolege Vincenta Cassela, a otad je dobro skrivala svoj ljubavni život. Tako je Nicolasa zapravo upoznala već 2017. te je njihovu vezu skrivala dvije godine prije no što su se odlučili otkriti javnosti. On je inače bivši model, umjetnik i scenograf.

Jennifer Lopez i Casper Smart
Foto: www.profimedia.hr

Jennifer Lopez i Casper Smart

Jennifer Lopez nedavno je prekinula zaruke s Alexom Rodriguezom, koji je od nje bio mlađi 6 godina, a prije njega je bila u vezi sa svojim plesačem i koreografom Casperom Smartom koji je bio mlađi čak 18 godina! U vrijeme njihove veze J.Lo je imala 42, a on 24 godine, a zajedno su proveli 5 godina. Njihova je veza bila turbulentna te su mnogi komentirali kako je par od početka bio osuđen na propast, a čini se da se nisu prevarili.

Cameron Diaz i Justin Timberlake
Foto: www.profimedia.hr

Cameron Diaz i Justin Timberlake

Ovaj je par ranih 2000-ih bio "vruća roba" crvenih tepiha. Cameron i Justin su oboje bili na vrhuncu slave i popularnosti, a nakon njegovog prekida s Britney Spears ona mu je bila prva ozbiljna djevojka i to još devet godina starija od njega. Par je bio zajedno, uz poneki kratki prekid, od 2003. do 2007. godine, a mnogi su mislili kako će se i vjenčati. Kada us prohodali Cameron je imala 31, a Justin 22 godine. Glumica je tada izjavila kako ne razumije zašto se ljudi čude njihovoj vezi, jer da nije znala da je zabranjeno zaljubiti se u nekog zbog toga tko je i kakav je, unatoč godinama.

Demi Moore i Ashton Kutcher
Foto: www.profimedia.hr

Demi Moore i Ashton Kutcher

O ovoj se celebrity vezi svojevremeno puno pričalo. Lijepa Demi Moore ljubila je mlađahnog Ashtona Kutchera, glumca koji je od nje mlađi čak 16 godina. Upoznali su se 2003., a dvije godine kasnije i vjenčali. Mediji su u to vrijeme bili opsjednuti njihovom vezom te je Demi dobila status "osvajačice dječaka", no sama je priznala kako joj ta fama oko njihove veze nikada nije bila jasna, jer su mnoge druge slavne žene isto tako ljubile mlađe muškarce, ali ih se zbog toga nije razvlačilo po tabloidima. Na kraju se par rastao i to u dosta lošim odnosima 2013.

Priyanka Chopra i Nick Jonas
Foto: www.profimedia.hr

Priyanka Chopra i Nick Jonas

Priyanka Chopra i Nick Jonas slavni su par kojeg dijeli 11 godina razlike, no ta činjenica nije stala na kraj njihovoj sreći. Indijska manekenka i glumica te slavni glazbenik prvi puta su se u javnosti kao par pojavili 2017. godine, a vjenčali su se već 2018. i to na čak dvije iznimno raskošne svadbene ceremonije. Jedna je bila u tradicionalnom indijskom stilu, a druga pak u katoličkom. Nick je javno govorio o tome da je njemu Priyanka isključivo dodatno privlačna baš zbog toga što je starija od njega te da apsolutno ne vidi nikakav problem u njihovoj starosnoj razlici.

Shakira i Gerard Piqué
Foto: www.profimedia.hr

Shakira i Gerard Piqué

Shakira i Gerard Piqué, pjevačica i nogometaš, začudno su rođeni na isti dan, 2. veljače, ali ih dijeli deset godina razlike! Par se upoznao 2010., a od tada su nerazdvojni. Dobili su i dvojicu sinova u vezi, a iako se nikada nisu vjenčali niti smatraju kako je to potrebno da bi dokazali svoju ljubav svijetu, više puta su jedno o drugome pričali kao o supružnicima.

Lisa Bonet i Jason Momoa
Foto: www.profimedia.hr

Lisa Bonet i Jason Momoa

12 godina starija Lisa Bonet upoznala je kolegu glumca Jasona Momoa na partyju 2005. godine, a nerazdvojni su od prve noći do sada. 2007. mu je rodila njihovo prvo zajedničko dijete, a 2017. su se napokon i vjenčali. Drugo dijete stiglo im je na svijet 2008. godine, a Lisa je za medije priznala kako nikada u životu nije mislila da će pronaći muškarca toliko odgovornog kao što je Jason te da se zbog njegove predanosti obiteljskom životu i zaljubila u njega. On je pak još kao teenager imao crush na Lisu koja je glumila u "The Cosby Showu".

Tilda Swinton i Sandro Kopp
Foto: www.profimedia.hr

Tilda Swinton i Sandro Kopp

Između slavne glumice Tilde Swinton i njezinog supruga Sanda Koppa je 18 godina razlike, no oni su zaljubljeni kao i prvog dana kada su se upoznali. Par se zbližio na setu filma "Kronike iz Narnije: Lav, vještica i ormar" u kojem je Tilda glumila jednu od glavnih uloga. Sandro je također glumac, ali znatno manje uspješan od Tilde, a u "Kronikama iz Narnije" je glumio kentaura. Od tog filma do danas su nerazdvojni, ali svoj ljubavni život skrivaju kao zmija noge, pa nikada u javnosti nisu komentirali svoju razliku u godinama.

Heidi Klum i Tom Kaulitz
Foto: www. profimedia.hr

Heidi Klum i Tom Kaulitz

Njemački supermodel, 48-godišnja Heidi Klum u kolovozu 2019. udala se za 16 godina mlađeg glazbenika Toma Kaulitza. Zgodna plavuša tvrdila je tada kako je tek u njemu pronašla pravog partnera s kojim je u svemu kompatibilna. Ipak, u njezinom slučaju idila nije potrajala jer se krajem 2020. počelo naveliko šuškati kako se par razvodi – no odlučili su se samo privremeno razdvojiti. Još uvijek su tako u braku, ali povremeno žive u razdvojenim kućama, a tvrde da je upravo to ključ opstanka njihove veze.

Madonna i Ahlamalik Williams
Foto: www,profimedia.hr

Madonna i Ahlamalik Williams

Dakle, kraljica veza s mlađim muškarcima u celebrity svijetu definitivno je pop diva Madonna. Kada pogledamo povijest njezinih veza, a bilo ih je jako puno, vidjet ćemo da je oduvijek birala znatno mlađe muškarce, s tim da je u zadnjih deset godina prosječno svaki njezin frajer bio minimalno 25 godina mlađi od nje. Impresivno, zar ne? Trenutno je pjevačica u vezi s Ahlamalikom Williamsom, 25-godišnjim plesačem, koji je čak dvije godine mlađi od njezine kćeri, a 36 godina mlađi od same Madonne.

Godine tako i tako nisu važne

Njima je mlađe puno slađe: Ove slavne žene ne mare za razliku u godinama

Najčešće čujemo za ljubavne veze u kojima su muškarci znatno stariji od žena, a i u doba starog Hollywooda to je bilo nepisano pravilo spajanja parova. Danas pak, na našu sreću, stvari funkcioniraju malo drugačije pa smo tako u zadnjih dvadesetak godina na sceni mogli vidjeti cijeli niz slavnih dama, glumica, pjevačica i manekenki, koje su uspjele zavesti muškarce upola mlađe od sebe. Dok su se neke za svoje mladiće udale, druge su pak mlade i zgodne muškarce mijenjale kao čarape. U nastavku pronađi deset primjera slavnih dama koje su ljubile ili još uvijek ljube muškarce znatno mlađe od sebe te time dokazale da su godine doista samo broj koji nikome nije važan - njima osobito.

zena.hr • Foto www.profimedia.hr