Ne znaš kako skratiti vrijeme po vrućinama? Kokice i nova sezona 'Love islanda' savršena su zabava

U nagrađivanom, ludo zabavnom i napetom reality showu 'Love Island' i u petoj nas sezoni čeka emocionalni vrtuljak - od flertanja preko ljubomore i romantike pa do odbacivanja ili strasti na suncu.

Ne znaš kako skratiti vrijeme po vrućinama? Kokice i nova sezona 'Love islanda' savršena su zabava

Od ponedjeljka, 13. srpnja vjerni pratitelji, ali i oni koji će to tek postati, moći će uživati u nezaboravnom ljetu prepunom spojeva, drama, romansi i ljubavnih veza, i to u petoj sezoni popularnog realityja 'Love Island'. Domaćica pete sezone, koja ih je dočekala u njihovom novom raju na Mallorci, bila je Caroline Flack. I Iain Stirling također se vratio svojim neponovljivim komentarima kao pripovjedač šoua.

Pravila su svima već odavno poznata – otočani se moraju upariti kako bi osigurali svoje mjesto u vili. Ukoliko ostanu bez para, nalaze se u opasnosti da budu izbačeni s otoka.Iskušenje je uvijek prisutno za sve tako da će se vjernost testirati iznenađujućim dolascima novih otočana i neočekivanim zaokretima, što dokazuje da put ljubavi 'Love Islanda'nije gladak. U konačnici će javnost odlučiti i izabrati omiljeni par koji će izaći iz vile s novčanom nagradom i iskustvom koje mijenja život.

Peta sezona 'Love Islanda' svoju je premijeru doživjela 2019. godine, a u ponedjeljak, 13.srpnja, ulazi u domove naših gledatelja. Uživajte, od ponedjeljka do petka, u ljetnoj romansi za pamćenje na RTLplayu - bilo kada i bilo gdje u Hrvatskoj!