Kraj ljubavi

I bogati plaču, zar ne? Ovo su najgori prekidi slavnih

Slavne face uvijek su u središtu pažnje, pa tako i njihovi prekidi, a ovo su najgori prekidi slavnih kojih se nerado prisjećamo

parovi-prekid.jpg
Foto: www.profimedia.hr
Play logo

Prekidi su uvijek grozni i na koji god način da se prekid dogodi, uvijek će boljeti. Bilo da dečko prekine s tobom putem poziva, poruke ili uživo, ništa ti u tom trenutku neće pomoći da se bolje osjećaš. No kada si s nekim u vezi ili u braku dugo vremena, čak i ako ste zaručeni, ne bi bilo zgodno saznati da te tvoj dečko ili muž želi ostaviti putem naslovnica na novinama ili čak putem tweeta. No i to je moguće kada se radi o poznatima.

Play logo
Image
Voli me, ne voli me

Ove slavne face 2020. će pamtiti po prekidu

Poznati parovi uvijek su u središtu pažnje, a kada dođe do prekida, stvari mogu postati prilično ružne. Netko prekine preko poruke ili poziva, netko za prekid sazna na Twitteru, a netko na naslovnicama novina, a jedno je sigurno - kad si poznat i kada svi znaju za tebe, ružan prekid postaje deset puta ružniji. A evo i koji su to parovi prošli kroz najgore prekide.

POGLEDAJ VIDEO: Što su tretmani hijalouronskom kiselinom?

Laura Dern i Billy Bob Thornton

Dok je glumica Laura Dern bila odsutna i snimala film, njezin zaručnik Billy Bob Thornton ignorirao ju je, iselio iz zajedničkog doma i oženio se Angelinom Jolie iza njenih leđa. Thornton je Jolie upoznao na setu filma, a Dern je za magazin Talk rekla je da je to bilo poput "iznenadne smrti", bez ikakvog povoda i razloga i da se s njim više nikad nije čula.

shimmer fallback

Zayn Malik i Perrie Edwards

Pjevač Zayn Malik navodno je dvogodišnje zaruke s Perrie Edwards prekinuo putem poruke dok je bila na turneji po SAD-u, i ostavio ju je praktički beskućnicom. Edwards je u knjizi "Our World" napisala: "Nakon što sam prekinula sa svojim partnerom, nisam imala kamo, što je bilo nevjerojatno stresno… U vrijeme kad smo promovirale pjesmu 'Black Magic', puno smo putovale, a ja sam se jako uspaničila i shvatila da sam beskućnik."

Play logo

Međutim, Zayn je opovrgnuo njezinu stranu priče, rekavši za časopis Fader da "previše poštuje Perrie da bi s njom prekinuo preko poruke". Rekao je da ju voli i da nikada ne bi prekinuo na taj način.

Pete Davidson i Cazzie David

Komičar Pete Davidson prekinuo je sa svojom djevojkom Cazzie David putem poruke, a ona je već sljedeći dan na Instagramu doznala da je njezin bivši prohodao s Arianom Grande. Za Los Angeles Times rekla je da je došlo do prekida, a zatim je odlučila da ga želi natrag, da bi dva dana kasnije dobila poruku koja je označila konačan kraj.

Play logo

Joe Jonas i Taylor Swift

Joe Jonas raskinuo je s Taylor Swift u telefonskom pozivu koji je trajao 27 sekundi, a ona je za The Ellen Show rekla: "Kad pogledam tu osobu, neću se ni sjetiti dječaka koji je prekinuo sa mnom kad sam imala 18 godina". Godinama kasnije, pojavila se još jednom u emisiji The Ellen Show i rekla da je najbuntovnija stvar koju je učinila kao tinejdžerica bila kada je komentirala taj prekid.

Play logo

Calvin Harris i Rita Ora

Calvin Harris prekinuo je s Ritom Orom tako da je napisao tweet: "Kako bih prokomentirao nagađanja, Rita i ja prekinuli smo našu vezu prije nekog vremena. Ona je lijepa, talentirana žena i želim joj sve najbolje". Rita je za Marie Claire komentirala da se u vezi osjećala kao da ništa ne može poći po zlu. No, očito je.

Russell Brand i Katy Perry

Russell Brand okončao je svoj 14-mjesečni brak s Katy Perry SMS porukom u kojoj je napisao da se razvodi od nje. Perry je rekla za Vogue: "Osjetila sam veliku odgovornost za to što je završilo, ali onda sam saznala pravu istinu koju ne želim otkriti. Preboljela sam to i rekla sam si da se to nije dogodilo zbog mene i nastavila dalje".

Play logo
shimmer fallback

Jason Derulo i Jordin Sparks

Jason Derulo prekinuo je s djevojkom Jordin Sparks putem telefonskog poziva jer "nije bio u gradu". U radijskom intervjuu rekao je: "Svaka veza ima svoje uspone i padove, a kada počnete imati više padova nego uspona, morate pogledati svoju vezu i zapitati se je li to to".

Kris Humphries i Kim Kardashian

Bivši košarkaš Kris Humphries doznao je da Kim Kardashian podnosi zahtjev za razvod putem novinskih naslova, i to samo 72 dana nakon vjenčanja. U izjavi je rekao: "Volim svoju suprugu i bio sam slomljen kada sam saznao da je podnijela zahtjev za razvod… Spreman sam učiniti sve što je potrebno da bismo uspjeli".

Play logo
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.