Godine su samo broj

Mlađe je slađe: Slavne dame koje su puno starije od partnera

Ove slavne žene sa svojim partnerima dijele život, ljubav i sreću, ali ne i godine - sve one starije su od svojih odabranika 10, 20 pa čak i 30 godina

profimedia-0331003768.jpg
Foto: www. profimedia.hr

Starije žene točno znaju što žele i ne troše energiju na besmislene stvari. Pomažu svojim partnerima da rastu i pronalaze nove i bolje ciljeve u životu dijeleći s njima vlastita životna iskustva.

Image
Moguće je

Ljubav novog doba: 10 celebrity parova koji su se upoznali online

I ne samo to, one su vrlo samopouzdane i osjećaju se ugodno u svojoj koži, a to su vrlo vjerojatno i jedne od najatraktivnijih kvaliteta koje žene mogu imati.

Sve te stvari mogu objasniti poprilične dobne razlike u ovim poznatim slavnim parovima koji ne skrivaju svoju sreću, stoga smo izdvojile 10 slavnih žena koje su puno starije od svojih partnera, i koje svakodnevno dokazuju kako su godine zaista samo broj.

Heidi Klum i Tom Kaulitz - 16 godina razlike

Manekenka je čak 16 godina starija od Toma, no ova razlika u godinama ne znači im baš ništa. Zajedno su od 2018., a već 2019. godine su se i vjenčali u tajnosti.

Priyanka Chopra Jonas i Nick Jonas - 10 godina razlike

Slavni pjevač i glumica te bivša Miss svijeta počeli su se dopisivati 2016. godine, ali vezu su službeno započeli tek godinu i pol kasnije. Iako je između njih 10 godina razlike, ali i pokoji centimetar, ovaj slani par ne skriva svoju sreću, pa je tako i njihovo ogromno vjenčanje 2018. godine trajalo čak tri dana.

Deborra-Lee Furness i Hugh Jackman - 13 godina razlike

Jedan od najdugovječnijih parova u Hollywoodu, glumac Hugh Jackman i njegova supruga zajedno su više od 25 godina, a čini se da je tajna njihovog braka i razlika u godinama jer Deborra je od Hugha starija čak 13 godina.

Tilda Swinton i Sandro Kopp - 18 godina razlike

Tildu Swinton mnogi znaju kao talentiranu glumicu, a ova 60-godišnjakinja još od 2004. godine u vezi je sa 18 godina mlađim vizualnim umjetnikom.

Sam Taylor-Johnson i Aaron Taylor-Johnson - 24 godine razlike

Aaron i Sam upoznali su se 2009. godine na setu filma, kada je njemu bilo 18, njoj 42. godine. Redateljica najpoznatija po filmu '50 nijansi sive' s glumcem je u braku od 2012. godine te slove kao jedan od najsretnijih holivudskih parova.

Allison Janney i Philip Joncas - 20 godina razlike

Glumica i oskarovka Allison Janney upoznala je partnera još 2012. godine, iako nije poznato kada su službeno započeli svoju vezu. Međutim, 61-godišnjakinja i 41-godišnjak dugogodišnji su partneri, a velika razlika u godinama ni najmanje ih ne smeta.

shimmer fallback

Kris Jenner i Corey Gamble - 25 godina razlike

Mama slanih Kardashianki, Kris Jenner još od 2014. godine u vezi je a 25 godina mlađim menadžerom. Nakon dva braka, 65-godišnja Kris pronašla je sreću u mlađem partneru; Coreyju je tek 40 godina.

Joan Collins i Percy Gibson - 31 godina razlike

I na samom kraju ove liste, našli su se Joan Collins i Percy Gibson, koji su u braku još od 2002. godine. Glumica će uskoro proslaviti 88. rođendan, a 'mlađahni' producent ima 57 godina.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.