Tiny, mini

Gležanj je divno mjesto za tetovažu, a u ove minijature smo se zaljubile

Čak su i malene tetovaže velika odluka. Baš zbog toga, dobro razmisli o tome koja je minijaturna tetovaža savršena za tvoj gležanj, prije, no što je staviš

pexels-anna-tarazevich-6900676.jpg
Foto: Pexels

U tebi je sve jača želja za novom tetovažom, tvoja je koža žedna tinte, ali ne znaš gdje bi smjestila svoju novu ljepoticu, a ni koji bi motiv izabrala.
Gležanj je sjajno mjesto za nju (naravno, ako je još uvijek slobodan), a da se nas pita, izabrale bismo za njega minijaturnu tetovažu. U potrazi za inspiracijom, "pročešljale" smo Instagram i izabrale deset najljepših mini tetovaža za gležanj. Sigurne smo da ćeš među njima pronaći savršenu za sebe. Nas je očarala pčelica pa s njom počinjemo naš izbor.

Pčelice su jedina bića iz životinjskog svijeta za koje ćemo reći da umiru. Ostale životinje ugibaju. Toliko ih, kao ljudska vrsta poštujemo. Simbol su marljivog, poštenog rada i ljepote koja postoji u prirodi. Zaslužuje barem jedna od njih, mjesto na tvome gležnju, zar ne?

POGLEDAJ VIDEO: Upoznaj Irenu Milinu

Cvijeće

Dva cvjetića, jednostavnih linija, kao da si ih brzinski, usput nacrtala na papiru, vrlo su šarmantna na unutarnjoj strani gležnja.

Uspomena s odmora

Konj, palma i zvijezda Laru podsjećaju na njezin godišnji odmor. Tebe će možda, galeb, magarac i bor - što god ti budi lijepa sjećanja u hladnim zimskim danima, kada proviri ispod čarape, dobrodošlo je na tvom gležnju.

Sunce

…. treba li išta više reći? Predivna, vrlo efektna, energična i topla tetovaža za gležanj.

Dražesni pupoljci svibanjski

Ukrasi svoj gležanj jednostavnim proljetnim cvijetom kako bi ovjekovječila svoje omiljeno doba godine.

Planine

Neka cijeli svijet zna da voliš svijet gledati iz gotovo ptičje perspektive i osvajati vrhunce. Tetoviraj na gležnju vizuru svog omiljenog vrha.

Omiljeno mjesto na svijetu

Ako si svjetski putnik, ovo je sjajna ideja za tvoju minijaturnu tetovažu na gležnju. Ispiši kurzivom ispod gležnja ime tvog omiljenog mjesta na svijetu, grada ili neke druge lokacije na kojoj se osjećaš kao doma. Da tvoja stopala nikada ne zaborave put do tamo.

Svemir

Svemir nadahnjuje radoznale umove. Također, govori ti koliko su tvoji problemi zapravo mali. Neka ti malo tinte, kada zatreba, podsjeti kako stvari zapravo stoje…

Leptir na cvijetu

Nježna krila leptira i još nježnije latice maka podsjećaju koliko je ljepota krhka. Prolaznost ovjekovječena tintom, u njezinom najljepšem obliku.

Zmija

Ako nisi jedna od onih koje se boje zmija ili jesi, ali si odlučila suočiti se s tim strahom i pobijediti ga, možda je zmija na gležnju savršena tetovaža za tebe.