Novi trailer

Prvi pogled na 'superjunakinje' Angelinu Jolie i Salmu Hayek

Obožavatelji Marvel produkcije i superjunaka uskoro će ponovno uživati u novim avanturama, izašao je trailer za film "The Eternals". Svijet je spreman za nove borbe dobra i zla, a obožavatelji akcije mogu uživati u prvim scenama

profimedia-0612483320.jpg
Foto: Profimedia.hr

Zbog pandemije mnoge su filmske premijere bile odgođene, pa su tako i u Marvelu odlučili sve odgoditi za ovu godinu. No, ova godina predstavlja pravu filmsku poslasticu jer će obožavatelji do kraja godine moći uživati u čak četiri njihova filma. Black Widow stiže u srpnju, Shang-Chi i legenda o Deset prstenova u rujnu, film The Eternals dolazi u studenom, a novi film o Spide Manu No Way Home u prosincu.

Ljubitelji Marvel Cinematic Universe (MCU) imaju razloga za veselje jer je izašao toliko očekivani trailer za novi film "The Eternals". Trailer i fotografije već su potpuno osvojile fanove i iščekivanje je počelo.

Film je prva suradnja Marvela i redateljice Chloe Zhao, ovogodišnje dobitnice Oscara. Vrlo impresivnu glumačku postavu predvode Angelina Jolie, Salma Hayek, Don Lee, Richard Madden, Brian Tyree Henry, Lia McHugh, Kumail Nanjiani, Gemma Chan, Lauren Ridloff i Barry Keoghan.

Ovih deset superjunaka čine Eternalse - besmrtne superjunake, svaki od njih ima posebnu energiju i razlikuje se od ostalih članova.

Image
Foto: Profimedia.hr

Dvominutna najava započinje sa scenom u kojoj se pojavljuje neobična letjelica i dolazi u maleno selo. Ajak (Salma Hayek) potom predstavlja bića koja tiho pomažu čovječanstvu već stoljećima. "Gledali smo i usmjeravali. Pomogli smo im da napreduju i vidjeli kako čine čuda. Nikada se nismo miješali - sve do sada", kaže Ajak, dok se u najavi predstavljaju drugi superheroji.

Tko su novi superheroji?

Likovi koje ćemo pratiti u novom Marvelovom filmu su skupina besmrtnika, a na zemlji su već 35 tisuća godina. Predstavljeni su 1976. godine, jedan od najutjecajnijih strip crtača Jack King Kirby predstavio je tri različite skupine koje se stvorili bogovi: Devijante (oni stalno ratuju), ljude i besmrtnu skupinu koju ćemo upoznati u novom filmu. Ne velikom platnu mnogi njegovi likovi su rodno zamijenjeni, a većina ima nevjerojatne sposobnosti - mogu letjeti i imaju nevjerojatnu snagu.

Osim fantastičnih glumaca s kojima ćemo moći uživati u novoj borbi dobra i zla, redateljica je odlučila dati jedan novi pogled na superjunake. Tako je vodeću ulogu preuzela žena i Meksikanka, Salma Hayek, a redateljica je imala važan razlog za tu odluku. Kako je Zhao izjavila želi se boriti protiv ideje da uloge trebaju dobivati samo mlade glumice te smatra de se umjetnici trebaju boriti protiv takvih stereotipa. "Starenje je lijep dio života koji trebamo slaviti. Zaista nam je čast što će Salma voditi ove superheroje", izjavila je Zhao.