Majčin dan: Ne znaš što pokloniti mami? Imamo super ideje za poklone koje će obožavati

Svakog proljeća, druge nedjelje u svibnju, obilježava se Majčin dan. To je odlična prilika da pokažeš svojoj mami koliko ju voliš i da joj pokloniš nešto lijepo što će ju razveseliti

Majčin dan: Ne znaš što pokloniti mami? Imamo super ideje za poklone koje će obožavati

Jedna od pozitivnih lekcija koje možemo izvući iz situacije uzrokovane koronavirusom je ona o važnosti obitelji i koliko je teško biti razdvojen od onih do kojih nam je najviše stalo – roditelja, baka, djedova…

Image

11 znakova da ti je mama najbolja prijateljica i da ništa to ne može promijeniti


S obzirom na to da se situacija popravlja i stabilizira, mnogi su se sada opet ujedinili s članovima vlastite obitelji. Mnogim je ženama upravo njihova majka najvažnija osoba u njihovom životu, a iako svojoj mami možeš pokazati ljubav na razne načine, jedan od najvećih poklona biti će joj taj da s njom provedeš kvalitetno vrijeme. Iako nam obaveze često to ne dopuštaju, vrlo je bitno provoditi s obitelji dragocjene trenutke. Nemoj zanemarivati svoje roditelje, osobito ne svoju mamu koja je sigurno uvijek bila tu za tebe kada ti je bila potrebna.


Image


Unsplash


Ako ne možeš posjetiti mamu, razmisli o stvarima koje bi ju razveselile. Kupi joj nešto i pošalji joj poštom. To ne mora biti ništa skupocjeno, a sigurno će joj i najobičnija čestitka napisana s ljubavlju biti dovoljno veliki poklon jer ćeš joj na taj način pokazati da misliš na nju. Uz čestitku joj možeš poslati i buket njezinog omiljenog cvijeća.


via Tenor


Želiš li ove nedjelje svojoj majci izmamiti osmijeh na lice i iznenaditi ju nekom sitnicom, no nedostaje ti ideja o tome što pokloniti, pogledaj neke od naših prijedloga poklona koje smo izdvojile u nastavku.


Foto: Unsplash, H&M, Zara Home, Douglas.hr

Rituals The Ritual of Sakura Renewing Treat - 179 kn

Image


Douglas.hr

Lampa od himalajske soli - 79 kn

Image


Tvornica zdrave hrane

Kimono od satena - 150 kn

Image


H&M

Ukrasno ogledalo - 190 kn

Image


H&M Home

Prugasta spavaćica - 359 kn

Image


Zara Home

Papuče s punom petom i ukrasom - 259 kn

Image


Zara Home

Hygge – Danski recept za sretan život - 99 kn

Image


Mozaik Knjiga

Mirisna svijeća Pure Gardenia - 89 kn

Image


Zara Home

The Ordinary Retinol 1% In Squalane serum za lice - 55 kn

Image


Douglas.hr

Torba za nošenje preko ramena od imitacije krokodilske kože - 229 kn

Image


Mohito