Dnevna doza vitamina H

Dnevna doza smijeha: Mačke influencerice liječe siječanjsku depresiju

Pročešljale smo Instagram u potrazi za najzabavnijim mačjim profilima. Da, da i to postoji... U nastavku uživaj u macama koje dominiraju društvenim mrežama

paul-hanaoka-w2DsS-ZAP4U-unsplash.jpg

Siječanj je po vokaciji najdepresivniji mjesec u godini pa dobro dođu sva legalna sredstva kako bismo što bezbolnije dočekale veljaču - vrijeme u kojem ljubuju mačke. Upravo one u stanju su nasmijati te do suza, čak i usred sive zime u danima kada si uskraćuješ deserte i alkohol jer ne možeš zakopčati hlače.

Image
Dnevna doza vitamina H

Urnebesni kućni ljubimci su sve što nam treba za bolji dan

Ne kažemo da moraš nabaviti mačku pod svaku cijenu (iako je to, gledajući iz perspektive ljubiteljice mačaka, uvijek sjajna ideja). Dovoljno je da odeš na društvene mreže koje su neiscrpan izvor ovih instant dizačica raspoloženja. Ljudi objavljuju fotke i videe mačaka u njihvim urnebesnim izdanjima, a mnoge od njih imaju i svoje Instagram profile.

Kako ne bi lutala bespućima interneta (jedna stranica odvede te na drugu i klik po klik u trenu se uhvatiš kako umjesto da gledaš mačke, ti si raspoloženje dižeš kupujuću na Asosu čizme. Ii još jedne čizme), pročešljale smo Instagram u potrazi za najzabavnijim mačjim profilima. Da, da i to postoji. U nastavku uživaj u macama influencericama.

Princesscheeto

Princess Cheeto - od mace s ulice do moćne influencerice koja se pojavljuje i u reklama velikih brendova koje sada nećemo reklamirati. Ne mislimo pritom na popularno piće u nastavku, čije je limenke iskoristila kako bi napravila frizuru, već prave reklame koje se vrte na TV-u.

White Coffee Cat

Ovaj bijeli ljepotan nije samo zvijezda Instagrama, nego i mačak koji je preživio rak. Doslovce izgleda kao kugla snijega s okruglim plavim okicama.

Atchoum

Rijetko zdravstveno stanje hipertrikoza krivac je za dugo krzno po kojemu je prepoznatljiv Atchoum, perzijski mačak. Upravo zahvaljujući izgledu, ima preko 300.000 pratitelja na Instagramu.

Pudge

Ova maca ima brkove kojima ozbiljno konkurira Atchomu. Njezini postovi na Instagramu u najvećoj mjeri se sastoje od spavanja i jedenja. Iako izgleda kao da su joj sve lađe potonule, čak i kada slavi rođendan, to je zbog dobi, a ne zbog raspoloženja. Pudge je stara dama, ima već 11 godina i ne priliči da se ponaša kao mačić.

Nile

Za sve ljubiteljice sfinksa tu su Nile i Nyla, par nevjerojatno fotogeničnih ćelavih mačaka koji je lani u kolovozu na svijet donio četiri preslatka mačića. Bijela je Nyla, a šareni je Nile.

Nacho Flay

Nacho je brend za sebe. Ovaj narančasti maine coon ljepotan influencer ima svoju liniju hrane.

Maple

Maple je četverogodišnji mačak koji je nedavno posta tata jednom ženskom mačetu. Ipak, još uvijek je razigran, obožava krumpir i nosi kostime.