Love Island: Vruće igre zavođenja i romantične večeri na egzotičnom otoku

Već smo vas nedavno upoznali s jednim od najpopularnijih reality showova današnjice – Love Islandom, a sada ćemo vam ispričati o neobičnim izazovima, vrućim igrama zavođenja i romantičnim trenucima koji su nas potpuno osvojili

Love Island: Vruće igre zavođenja i romantične večeri na egzotičnom otoku

Pravila već znamo – svaki otočanin koji želi ostati u luksuznoj vili na Mallorci mora si pronaći partnera. Ukoliko u tome ne uspije, ispada iz igre. No, tu su i brojni izazovi i igre te kemija među parovima koji moraju osvojiti publiku, jer i ona ima pravo glasa. 

Kroz epizode natjecatelji dobivaju poruke s uputama što sve moraju raditi. Igara je mnogo - od mjerenja brzine u obavljanju zadataka, istine ili izazova, zavodničkog plesa do borbe među spolovima

Najseksi zanimanje

Vruće igre zavođenja nabijene su strastima, emocijama i senzualnošću, a nerijetko prikažu onu stranu natjecatelja koju još nismo imali prilike vidjeti. 

Jedan od najvrućijih trenutaka bio je upravo onaj kad su dečki dobili zadatak „zagrijati“ cure u novom izazovu. Dečki su se morali odjenuti kao vatrogasci i spasiti djevojke iz „goruće“ kuće. Pritom su morali izvesti zavodnički ples, odraditi nekoliko sklekova i penjati se po užetu. Neke djevojke ostale su oduševljene seksualnim nabojem kojim su zračili njihovi muškarci, a jedna je imala privilegiju da su čak tri natjecatelja odlučila, u ovoj igri, osvojiti baš nju. Na kraju su, naravno, izglasale pobjednika, tj. najseksi vatrogasca. 

Istina ili izazov

Mislim da ne postoji osoba koja na nekom tulumu nije sudjelovala u igri „Istina ili izazov“, no ova igra u 'Love Islandu'  poprima potpuno novi oblik. Istina često puta može biti okrutna, a izazovi vrlo neugodni. Zadaci mogu biti jednostavni, poput koliko ti Pringlsa stane u usta, malo zahtjevniji, poput žmirećki zauzmi seksualni položaj s curom, ili vrlo neugodni ako se dečka pita da poljubi dečka koji mu se najviše sviđa.

Jedan vrlo zanimljiv zadatak dobila je Samira, koja je morala polizati čokoladu s tijela dečka koji joj se sviđa. Kako nije našla čokoladu, snašla se s medom. Samira je toliko senzualno i s užitkom odradila ovaj zadatak da je čak zapanjila i neke djevojke. 

Koja djevojka je snažnija?

U zadatku „Girl Power Challenge“, djevojke su se borile kao superjunakinje. Cilj je bio otkriti koja ima najviše ženskih moći. Tako su cure odmjerile snage u lomljenju lubenice, obranile su dečke od obojenih lopti i zavezane za svog partnera morale su raspetljati čvorove i osloboditi se. Neke su hrabro išle do kraja, a neke su vrlo brzo posustale. 

Prava ljubav

I dok se zabavljamo gledajući otočane kako se snalaze u novim izazovima, ne zaboravljamo da su tu kako bi pronašli pravu ljubav. Dobro, i osvojili 50 000 funti, ali fokusirat ćemo se na ljubav. Dok neki samo flertuju i mijenjaju partnere, neki su se iskreno zaljubili i pronašli srodnu dušu. S vremena na vrijeme, parovi uspiju otići na spoj gdje mogu uživati u samoći i nježnostima, bilo na romantičnoj večeri u vili ili pikniku u prirodi. Romantičan spoj idealan je trenutak da jedno drugome priznaju osjećaje. 


Tijekom sezone natjecatelji su bili izloženi raznim izazovima, ali i iskušenjima. Najveće iskušenje za parove bilo je kada su dečki otišli na nekoliko dana u CasuAmor kamo je stiglo šest novih dama, od kojih je jedna i Jackova stara ljubav. U vilu su, pak, došla šestorica  kavalira osvojiti naše djevojke. Novi otočani unijeli su pomutnju u postojeće veze, a dok su neki ostali vjerni, drugi su se razočarali kada su se njihovi partneri pojavili s novom ljubavi. 

Četvrta sezona bliži se kraju, a u show stižu nova pojačanja. Je li fer da pred sami kraj dođe još natjecatelja koji će ugroziti pobjedu omiljenim parova. Hoće li im takvo što uspjeti, ne propustite pogledati na RTLplayu

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.