POSVE ISKRENA LJUBE

'Život na vagi': Ljube iskreno priznala kako je vratila 60 kilograma

Ljube Bartulović dobila je drugu šansu i trenutačno se natječe u sedmoj sezoni 'Života na vagi'. U razgovoru za RTL.hr otkrila je kako su se kilogrami tijekom godina usprokos svemu nagomilali

ljube.jpg

Ljube Bartulović sa suprugom Goranom već je bila u drugoj sezoni'Života na vagi', a vratila se sada u sedmoj sezoni.

"Nekako u glavi nisam bila spremna nositi se s tom odgovornosti", rekla je i dodala kako su u showu uvjeti idealni, dok su se vani sreli s realnosti. "Nisam bila svjesna uspjeha niti sam si dala ohrabrenje i motivaciju da bih nastavila. Promjenu nisam vidjela. Nisam se prihvatila jer sam pokušala ispuniti očekivanja drugih. Sada sam si najveća motivacija, ali i najveći neprijatelj", rekla je u emisiji. U intervjuu za RTL.hr pobliže je objasnila kako su se kilogrami s godinama vratili. 

Jesi li prestala trenirati kada si izašla van ili si nastavila?

Svaka aktivnost je jednostavno s vremenom iščezla. Od onih treninga od tri puta tjedno došli smo na dva, pa na jedan i smanjila sam svakodnevnu šetnju i rutinu. Položila sam vozački ispit i do najbližeg dućana sam išla autom. 

Cijeli intervju s Ljube pogledaj ovdje, a 'Život na vagi' prati na RTL-u i na novoj streaming platformi Voyo, gdje cijele epizode možeš gledati unaprijed i to bez reklama.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.