'Živvot na vagi'

Lara Peruško iz prošle sezone showa 'Život na vagi' otkrila kako radi slasticu u kojoj možeš uživati bez grižnje savjesti

Kandidatkinja prošle sezone showa 'Život na vagi' otkrila je gledateljima recept za niskokalorični sladoled. Samo nekoliko jednostavnih koraka je dovoljno da se napravi zdrava slastica

768x432-ba054e7c-9d09-11eb-870c-cedfb09875dd.webp

Simpatična Lara Peruško, bivša kandidatkinja šeste sezone "Života na vagi", nakon uspješne borbe s viškom kilograma uvela je mnoge zdrave promjene u svoju svakodnevicu. U popularnom show naučila je kako su važni zdraviji odabiri u svakom obroku, ali i kako slastice mogu biti ukusne i zdrave.

Za gledatelje RTL.hr pripremila je zdravi sladoled. Malo voća, svježeg sira i maslaca od kikirikija bit će odličan izbor za sve koji žele jesti jednostavno i ukusno, a opet zdravo. Najvažnije je što je priprema jako jednostavna, a recept možeš otkriti u videu.

Lara je zahvaljujući showu potpuno promijenila život, a njezin slatki recept jedva čekamo isprobati i mi.

Show 'Život na vagi' ne propustite pogledati ponedjeljkom i utorkom od 21.15 sati na RTL-u, a sve epizode dostupne su i na platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji.