Kaley Couco postala je mama i podijelila fotografije preslatke djevojčice

Glumicu koji mnogi najviše pamte po ulozi Penny u hit seriji 'Teorija velikog praska' 30. ožujka rodila je svoje prvo dijete- djevojčicu

profimedia-0750143563.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Kaley Couco i njezin partner Tommy Pelphrey postali su roditelji. Glumica koju mnogi najviše pamte po ulozi Penny u hit humorističnoj seriji 'Teorija velikog praska' fanovima je otkrila kako je 30. ožujka rodila djevojčicu.

"Upoznajte Matildu Carmine Richie Pelphrey, novo svjetlo naših života. Presretni smo i zahvalni za ovo naše malo čudo. Hvala svim doktorima, medicinskim sestrama, obitelji i prijateljima koji su nam pomogli ovih posljednjih dana. Osjećamo se blagoslovljeno više no što možemo zamisliti. Tommy Pelphrey, nisam mislila da se u tebe mogu zaljubiti, više no što jesam, ali definitivno sam se zaljubila još više", napisala je u emotivnoj objavi Kaley i podijelila sa svojih 7,8 milijuna pratitelja fotografije malene djevojčice.

Oduševljeni fanovi obasuli je čestitkama. Samo nekoliko dana prije poroda, Kaley je i ponosno pokazala trudnički trbuh objavivši fotografiju s partnerom i njihovim psima te napisala kako psići nestrpljivo čekaju svoju 'ljudsku sestricu',

Podsjetimo, Kaley je u listopadu lani otkrila da je trudna i otkrila kako se u kolegu glumca Tommyja zaljubila na prvi pogled.

"Moj menadžer me odveo na premijeru 'Ozarka' i tu sam upoznala Tommyja. Bio je to savršeni trenutak", rekla je tada.

I Tommy je podijelio zajedničku fotografiju s Kaley i njihovom kćerkicom.

37-godišnja glumica iza sebe ima i dva propala braka s Ryanom Sweetingom i Karlom Cookom.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.