Image
Foto: www.profimedia.hr
Jada Pinkett Smith
Foto: www.profimedia.hr

Jada Pinkett Smith

Američka glumica, scenaristica i producentica Jada Pinkett Smith jedna je od mnogih poznatih koji su ove godine ušli u šesto desetljeće života. Poznata je po ulogama u brojnim filmovima, uključujući "Luckastog profesora" i "Matrix".

Snoop Dogg
Foto: www.profimedia.hr

Snoop Dogg

Calvin Cordozar Broadus, Jr., bolje poznat po svom umjetničkom imenu Snoop Dogg, američki je reper, pjevač, glazbeni producent, glumac i tekstopisac. Snoop Dogg je poznat kao MC na hip hop Zapadnoj sceni i jedan od najvidljivijih Dr. Dreovih suradnika, a ove je godine u listopadu navršio 50 godina.

Christina Applegate
Foto: www.profimedia.hr

Christina Applegate

Christina Applegate priznata je američka glumica, dobitnica nagrade Emmy i nominirana za nagradu Tony, a u studenom ove godine proslavila je 50. rođendan. Poznata je po ulogama u "Bračnim vodama", "Jessie", "Stjuardese lete u nebo" i brojnim drugim filmovima i serijama.

Elon Musk
Foto: www.profimedia.hr

Elon Musk

Elon Musk poznati je milijarder, a u lipnju ove godine napunio je 50 godina. Musk je južnoafrički investitor, inženjer, i izumitelj. Osnivač je, glavni izvršni direktor i glavni tehnološki suradnik SpaceX-a, Tesla Inc., Neuralink-a i The Boring Company.

Sandra Oh
Foto: www.profimedia.hr

Sandra Oh

I kanadska televizijska i filmska glumica Sandra Oh ove je godine u srpnju navršila 50 godina. Televizijskoj je publici najpoznatija po ulozi Cristine Yang u TV seriji "Uvod u anatomiju" i po ulozi Eve Polastri u TV seriji "Ubijanje Eve".

Sacha Baron Cohen
Foto: www.profimedia.hr

Sacha Baron Cohen

Sacha Baron Cohen je britanski komičar i glumac židovskog podrijetla, a u listopadu ove godine slavio je 50. rođendan. Najpoznatiji je po svojim satiričnim likovima, među kojima se ističu Ali G, Borat te Brüno.

Amy Poehler
Foto: www.profimedia.hr

Amy Poehler

Amy Poehler američka je glumica i komičarka, a u rujnu ove godine i ona je navršila 50 godina. Poehler je bila stalna članica NBC-jeve subotnje zabavne emisije "Saturday Night Live" od 2001. do 2008., a 2004. pojavila se u komediji "Opasne djevojke".

David Tennant
Foto: www.profimedia.hr

David Tennant

David Tennant škotski je glumac kojeg domaća publika pamti po ulogama u serijama "Broadchurch" i "Doctor Who", a u filmu, najpoznatiji je po ulozi Bartyja Croucha mlađeg u filmu "Harry Potter i Plameni pehar". Tennant je u travnju ove godine napunio 50 godina.

Martin Freeman
Foto: www.profimedia.hr

Martin Freeman

Martin Freeman engleski je glumac i dobitnik nagrade Emmy, nagrade BAFTA i nagrade Ceha filmskih glumaca. Freemanove najznačajnije uloge su uloga Tima Canterburyja u seriji "U uredu", kao i uloga Bilba Baggins u trilogiji "Hobit". Freeman je u rujnu ove godine proslavio 50. rođendan.

Jared Leto
Foto: www.profimedia.hr

Jared Leto

Američki glumac i glazbenik Jared Leto će 26. prosinca ove godine navršiti 50 godina. Leto se pojavio u brojnim filmovima, a također je vokal, gitarist i kompozitor američkog rock sastava 30 Seconds to Mars. Najveće priznanje donijela mu je uloga u filmu "Dobri dileri iz Dallasa", gdje tumači lik Rayona, transvestita oboljelog od HIV-a. Zahvaljujući toj ulozi dobio je velike hollywoodske nagrade i priznanja poput Oscara, Zlatnog Globusa i SAG nagrada.

U novom desetljeću života

Revizija 2021.: Možeš li vjerovati da su ove slavne face napunile 50.?

Svi smo jedva čekali završetak 2020. i dolazak nove 2021. godine, posebno oni za koje je ova godina označila veliku prekretnicu u životu - jubilarni rođendan. Tako su mnogi celebrityji ovu godinu dočekali s velikim uzbuđenjem jer su ove godine navršili 50. Od glumaca do pjevača, mnogo je njih kojima je ova godina upravo zbog toga bila posebna, a budući da se i ona već bliži svom kraju, odlučile smo na jedno mjesto skupiti slavne face koje su ove godine ušle u šesto desetljeće života - a izgledaju bolje no ikad.

N.B.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.