Poslastice s malih ekrana

Uzbudljiva TV godina: Snimaju se nove epizode One Tree Hilla, baš kao i Uvoda u anatomiju, a Emily ostaje s nama još 2 sezone

Kako se čini, Emily će još neko vrijeme ostati u najromantičnijem gradu na svijetu, a na malim ekranima ostaju Meredith, Bailey, Richard i drugi liječnici iz Uvoda u anatomiju - dok nove avanture očekuje ekipu iz One Tree Hilla

profimedia-0562305707.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Genijalna vijest za sve obožavateljice Emily in Paris: u pripremi su još dvije sezone popularne serije. Prema najavama autora, uzbudljivi ljubavni trokut između Emily, Gabriela i Alfieja bit će aktualan i u trećoj sezoni, a moći ćemo se diviti i savršenim modnim kombinacijama – tako je barem obećala kostimografkinja serije Marylin Fitoussi tijekom svog nedavnog razgovora za Elle.com:

„Moj san za treću sezonu bio bi reciklirati garderobu iz prve sezone. Ne znam možemo li to učiniti, ali sanjam o tome da u radionicu donesem neke od najpopularnijih outfita koje je nosila Lily, kako bih vidjela kako ih mogu prekrojiti.“

I autor serije Darren Star smatra kako ima još puno toga što gledateljima može ponuditi:

"Jednom kad stignemo do treće sezone, počet ću razmišljati o novim idejama“, otkrio je prije nekoliko tjedana za časopis People.

No, imamo dobre vijesti i za sve TV nostalgičarke: tko se ne sjeća zgodnog Lucasa iz mnogima nam omiljene tinejdžerske serije One Tree Hill? Kako se čini serija se vraća na male ekrane, a u novim će nastavcima posebno uživati mlađe generacije. Naime, krajem prošle godine Chad Michael Murray kojeg znamo kao sexy Lucasa oduševio je mnoge svojom najavom:

" …Ono što mogu reći jest da će One Tree Hill ponovno oživjeti za neke nove generacije, koje će se baviti današnjim problemima s kojima se suočavaju mladi. Danas ima toliko stvari koje su potpuno drugačije od onoga što smo mi prolazili kao djeca. Moramo aktualizirati show, prilagoditi ga mlađim generacijama i nadati se da će zavoljeti ovu priču“, izjavio je Chad.

I najdugovječnija TV serija, Uvod u anatomiju, dobit će svoj 19. nastavak. Naime, 'doktorska sapunica' koja se počela snimati 2005. godine, i dalje je vrlo gledana - a čini se da je se naprosto ne možemo zasititi:

“Ne mogu biti uzbuđenija nego što jesam time što ćemo nastaviti još jednu sezonu pričati priče o Meredith, Bailey, Richardu i drugim liječnicima u bolnici Grey Sloan Memorial", izjavila je Shonda Rhimes, autorica popularne serije.

Trenutačno je u tijeku snimanje 18. sezone, a posljednja je sezona bila posvećena borbi protiv epidemije korona virusa. Izvršna producentica serije Krista Vernoff o seriji je kazala:

"Uvod u anatomiju ima globalni utjecaj na ljude koji se ne može zanemariti. Serija nas dira, ponekad mijenja srca i umove širom svijeta kroz duboku povezanost koju ljudi osjećaju s likovima.“

Glumica Ellen Pompeo koju svi poznajemo kao junakinju serije dr. Meredith Grey premišljala se oko toga hoće li nastaviti glumiti jer, kako se čini, od ove višegodišnje priče osjeća zamor. U nedavnom razgovoru za Insider priznala je:

"Pokušala sam se fokusirati na to da sve uvjerim kako je vrijeme da serija završi. Osjećam se kao da sam super naivna, ona koja se pita 'Ali kakva će biti priča, što ćemo ispričati?', a svi kažu: 'Koga briga za to, Ellen? Serija zarađuje gazilion dolara.“

Ipak, prema najnovijim najavama, serija se nastavlja s glavom zvijezdom - srećom, jer Uvod u anatomiju bez dr. Grey bio bi nazamisliv.