'Budući Picasso'

Ella pokazala kako je Balie nacrtala tatu: 'Odlično! Odmah istetovirati'

Trogodišnja Balie Dee ponovno je osvojila srca fanova nacrtavši simpatičan crtež koji prikazuje njenog tatu Charlesa

ella-dvornik.jpg
Foto: Pixsell

Trogodišnja kći naše poznate blogerice i kćeri pokojnog kralja funka Dine Dvornika, 30-godišnje Elle Dvornik Pearce i njezinog supruga, marketinškog stručnjaka Charlesa Pearcea, ne prestaje oduševljavati. Nedavno je Ella objavila video u kojemu možemo čuti kako Balie Dee odlično priča i engleski i hrvatski jezik, čime je osvojila simpatije brojnih pratitelja, a u nedavnoj je Ellinoj objavi malena Balie ponovno izazvala oduševljenje preslatkim crtežom.

Uz objavu koja prikazuje crtež na kojem je Balie nacrtala svog tatu Charlesa, Ella je napisala hashtag "umjetnica u usponu", a ponosni tata Charles na svom je Instagram storyju podijelio remek-djelo svoje kćeri i napisao "Apstraktni ja iz ruke Balie, trogodišnjakinje".

"Mala je talent", "Picasso", "Genijalno", "Ona je pravo malo čudo", samo su neki od komentara, dok su neki fanovi komentirali da bi Charles to odmah trebao istetovirati, ili da bi crtež trebali uokviriti i objesiti na zid.

No ovo nije prvi put da se malena Balie umjetnički izražava - Charles je nedavno objavio fotografiju na kojoj Balie Dee i njezina mlađa sestra Lumi Wren sjede na stolu i crtaju, a nakon toga i fotografiju Lumi na kojoj je cijela šarena od krede.

Podsjetimo, Ella i njezina obitelj nedavno su iz Zagreba preselili u Istru, gdje su kupili kuću, a u Facebook statusu Ella je otkrila koliko je oduševljena svojim novim životom: "Živim u malom mjestu s nešto više od 1000 stanovnika. Plaćam kredit manje nego najam u Zagrebu, imam svoj vrt, svoj mir, a susjedi su za poželjeti. Bezbroj ljudi mi je poželjelo dobrodošlicu, nitko me ne gleda, ne odmjerava i ne osuđuje, svi prilaze sa smješkom, ljubazni su, topli. (...) Volim Zagreb, rodila sam se tamo, živjela sam u velikim gradovima Europe. Ali Istra... to je država za sebe. Ovo malo mjesto u kojem živim i obitavam je prešlo sva moja očekivanja. Svaka kava ima bolji okus ujutro....i veliki grad mi nikad neće zamijeniti kvalitetu života i življenja koju imam ovdje."

Ella je nedavno napisala i kako joj je najvažnija sreća njezinih kćeri: "Svako buđenje je nova avantura, i svaki san poseban užitak. I stvarno mislim; Ako je vrijeme novac ja sam zaista miljarder. Podcjenila sam život na selu, ali mi je iznimno drago da sam sad dio niega". Očito je da cijela obitelj uživa u životu u Istri, a otkriva i talente malih nasljednica.