Drama na dramu: Petra se posvađala s Dariom, a Miljana izbjegavala odgovoriti laže li o svojim godinama

Stigao je novi dan, a svi parovi krenuli su na zajednički izlet. Miljana i Marko i dalje su u centru pozornosti svih kandidata koji tijekom vožnje komentiraju hoće li se današnje druženje ponovno pretvoriti u dramu.

Brak na prvu - kandidati se druze bez Miljane i Marka.JPG

''Nisu oni dinosauri, neće nas pojesti… Idemo ih malo upoznati'', optimističan je bio Dario, dok je Andrea priznala kako bi više voljela da su u automobilu do odredišta  putovali s nekim drugim parom. Najviše trzavica tijekom vožnje opet se pojavilo između Tihomira i Manuele, a njihovu je raspravu u jednom trenutku pokušala zaustaviti Lorena.Parovi su stigli na pitoreskno imanje na kojem će provesti dva dana, a bilo je vidljivo da su najmanje oduševljeni dolaskom Miljane i Marka.

''Mislim da će ovaj izlet biti kaos i uopće mu se ne veselim'', priznala je Heda.

''Stojim iza izjave da se ne želim družiti s njima, ne želim ih vidjeti ni čuti'', rekla je Lorena.

Stari parovi zaključili su kako im je lijepo provoditi vrijeme skupa, a Manuela je podbola novi par da je i njima moglo biti lijepo s njima, ali to očito ne žele, no da će im dati priliku ako se ispričaju.

''Da se družimo s tobom? Pa nismo ni željeli! Marko i ja smo najjači. Ne može nam nitko ništa, jači smo od sudbine'', poručila je pobjedonosno Miljana, dodavši kako  joj je cijela situacija krajnje djetinjasta.

Kad su se smjestili u sobe, Miljana i Marko komentirali su parove, zaključivši da su ih, osim Lorene i Manuele, svi lijepo dočekali. Lorena je komentirala Stefanu kako smatra da Miljana laže o broju svojih godina te da je od svojih izvora doznala da ima 33, a ne 28, kako im je rekla. Manuela i Marko A. zaigrali su vani stolni tenis s Darijem i Markom B. i pokušali se međusobno podnositi, iako su otrovne iskrice frcale na sve strane.Kod bazena, Miljana je pozvala Tihomira na razgovor, a on je priznao da mu to laska.

Image

''Ne podržavam nikakvo isključivanje, kroz razgovor sam vidio da im je krivo'', rekao je Tihomir, dodavši kako se ne slaže s mišljenjem svoje supruge.

Manuela je Tihomira optužila da mijenja mišljenje te da se u razgovor s novim parom pretvarao da mu odgovaraju, a zapravo nije tako. ''Dvoličan si i prevrtljiv'', kratko mu je poručila.

''Više puta me već ostavila bez teksta, ali ovo da sam dvolična me baš pogodilo… Sad je i meni dosta, treba jednom povući crtu'', priznao je Tihomir.

Nova svađa već je bila na vidiku – Petra se naljutila na Darija kad ju je, protiv njezine volje, htio baciti u bazen. Kad nije odustajao, Petra je napustila ekipu i povukla se.

''On uopće ne poštuje mene ni moje reakcije već sve umanjuje. Nema takta'', rekla je.

''Smoči kosu i šminku, našminkat ćeš se opet. Čemu toliki problem?!'' Dariju je sve bilo smiješno i nikako nije mogao shvatiti.

''Uvijek joj idem niz dlaku. Zašto da joj se sad ispričavam što ja želim uživati i zabaviti se'', poručio je.

Nakon drame, sve je bilo spremno za zasebna druženja – žensko i muško. Djevojke su, protiv svoje volje krenule u izlazak s Miljanom, koja također nije bila oduševljena.

''Ja sam se obukla za party, a one su pričale o – hrani… I to se nastavilo'', komentirala je razočarano ''trulu'' atmosferu za stolom pa dodala, ''Ja se osjećam prelijepo, kao boginja''.

Počelo je i muško druženje, a Dario je vrijeme iskoristio kako bi im opet prepričao incident s Petrom i bazenom, pokušavajući se opravdati.

Dario je, uz to, priznao dečkima da je nedavno obnovio kontakt s bivšom djevojkom zbog koje se preselio u London.

''Počeli smo malo pričati i trebali bismo otići na večeru, ali malo me 'trta''', priznao je iskreno, a dečki su ga podržali.

''Bilo mi je drago kad mi se javila… Prvi put pišem poruke s osmijehom'', nastavio je Dario.

Djevojke su i dalje ignorirale Miljanu, a predvodnice u tom planu bile su Manuela i Lorena. Manuela je direktno pitala Miljanu zašto misli da je dobrodošla u njihovo društvo nakon što ih je s Markom komentirala i tračala tijekom posljednje ceremonije.

Image

''Razumijem da smo u osnovnoj školi. Ali zreli ljudi da dopuštaju da ih netko indoktrinira, da im netko određuje s kim će se družiti'', smijala se Miljana.

''Koliko ti imaš godina?'' uključila se Lorena, a kad je ona odgovorila 28, dodala je, ''Zašto sam ja čula da si ’89. godište?''

''Pitaj produkciju, Lorena. Trebamo li raspravljati o mojim godinama? To je toliko prizemno'', Miljana je pokušavala izbjeći odgovor.

I ostale djevojke priznale su da im je čudno što govori da ima 28 godina.

''Ovo je glupo? Da ti pokažem osobnu iskaznicu?'', sarkastična je bila Miljana, a kad je Lorena rekla da želi, Miljana je to odbila.

''Kad me netko pita i ne vjeruje mi oko godina, prvo što radim je vadim osobnu i pokazujem je. Ona to nije napravila, tu su neke muljaže'', zaključila je Lorena.

Po povratku kući, djevojke su prepričale dečkima događaje s večere te su nastavili druženje uz pjesmu i zagrljaje – bez Miljane i Marka A.

Kako će izgledati nova zajednička večera i tko će kome što predbaciti, gledatelji će doznati već sutra od 21.15 sati na RTL-u.