Vodimo vas na predavanje Brune Šimleše Kreirajte zdrav odnos s djecom, ali i sa svojim roditeljima

Vodimo vas na predavanje Brune Šimleše Kreirajte zdrav odnos s djecom, ali i sa svojim roditeljima

LJUBAVOLOGIJA BY BRUNO ŠIMLEŠA u suradnji s dm predstavlja novo predavanje u Zagrebu, Kino Europa, 12.6., 19h.

Kako odgojiti zdravo i samosvjesno dijete, kako u djetetu razviti samopouzdanje, ali ne i narcisoidnost, kako djeci postaviti smislene granice (i ne osjećati krivnju), što kada se s partnerom ne slažemo oko načina odgoja…

Na predavanju ćemo učiti o pravilima svjesnog odgoja. Namijenjeno je svim roditeljima, ali i onima koji tek razmišljaju o tom koraku.
Također, posebnu ćemo pažnju posvetiti razvijanju mudrog odnosa prema svojim roditeljima jer realno, da nitko nema problema s roditeljima, pola svjetskih terapeuta ostalo bi bez posla.

Što bismo od svojih roditelja trebali dobiti, koja je njihova uloga u našem života, kako imati realna očekivanja od njih…
O svemu tome, Bruno će, kao i uvijek, govoriti bez rukavica, navodeći konkretne alate poboljšavanja odnosa te uz mnogo primjera iz prakse.


Dvije čitateljice koje odgovore na pitanje:

Koliko je ukupno predavanja ove godine u sklopu ciklusa Ljubavologija? na poklon će dobiti po 2 ulaznice za četvrto predavanje na temu "Kreirajte zdrav odnos s djecom, ali i sa svojim roditeljima" koje se održava u kinu Europa 12. lipnja u 19 sati.

Uskoro ćemo objaviti dobitnice