OSTALA PRI SVOM

Glumicu Sarah Snook kritizirali su na početku karijere, ali nije popustila pritiscima

Glumica Sarah Snook danas je vrlo uspješna glumica, a u jednom od nedavnih intervjua otkrila je da joj put do uspjeha nije bio nimalo lagan

profimedia-0837557106.jpg
Foto: profimedia.hr

Nakon Zlatnog globusa, Emmyja i nagrade Critics Choice za ulogu u seriji "Nasljeđe", danas 36-godišnja glumica Sarah Snook ima puno razloga za slavlje. S ulogom Siobhan 'Shiv' Roy, nasljednice medijskog carstva i ambiciozne kćeri starijeg medijskog magnata, stekla je svjetsku slavu, a privatno je pronašla sreću s devet godina starijim kolegom, komičarem i glumcem Daveom Lawsonom, kojeg je upoznala tijekom pandemije koronavirusa.

Image
PRAVA SRETNICA

Ljubavna priča zgodne žene: Ludo zaljubljena i nakon 21. godine braka

Iako se čini da danas živi život kao iz bajke, početak njene karijere bio je prilično težak. Sarah je o tome progovorila u intervjuu za The Sunday Times:

"Jednog dana došla sam na snimanje i pojela komad čokoladne torte koji je bio poslužen glumcima tijekom pauze. Jedna od izvršnih producentica vidjela me kako jedem i poludjela, jer me ranije zamolila da smršavim. Rekla mi je da sam je izdala jer sam joj obećala da ću izbijeliti zube, potamniti kosu i smršavjeti uz pomoć osobnog trenera. Možete zamisliti kako sam se osjećala", rekla je Sarah Snook, koja je pristala na sve te zahtjeve misleći da su to pravila igre u svijetu showbiznisa koja se moraju poštovati, piše Zadovoljna.si.

"Danas znam da to nije tako i da u Hollywoodu ima mjesta za netipične zvijezde, poput mene", zaključila je ova australska glumica.

Image
Foto: profimedia.hr

Za razliku od lika Shiv Roy, koja ne odustaje od dizajnerskih poslovnih odijela, Sarah voli puno opušteniju odjeću. Priznaje da nije luda za modom i da nije najvještija u odabiru kreacija za crveni tepih, a formu održava sječenjem drva na obiteljskoj farmi blizu Melbournea.

POGLEDAJ VIDEO: RECEPT ZA BRZU TORTU