The One When They Went On a Cruise

Ako voliš 'Prijatelje', možeš otići na luksuzno krstarenje posvećeno seriji

Partiji, hrana, kvizovi i zanimljivosti iz serije - sve to čeka 500 najvećih obožavatelja na krstarenju posvećeno legendarnim 'Prijateljima'

profimedia-0546413809.jpg
Foto: Profimedia

Prošlo je više od 17 godina otkako su završili legendarni Prijatelji, ali za mnoge - ljubav prema ovoj humorističnoj seriji jednako je snažna i danas.

Image
Kultna serija

'Prijatelji' su uvijek dobra ideja: prisjetile smo se najboljih trenutaka serije

Tome svakako svjedoči i nedavno objavljena specijalna epizoda omiljene serije koja je privukla milijune gledatelja diljem svijeta. A upravo u čast okupljanju poznate šestorke, kompanija za krstarenje Celebrity Cruises objavila je novo putovanje posebno pripremljeno za ultimativne obožavatelje serije.

Naime, 15. svibnja 2022. godine, kruzer Celebrity Equinox isplovit će na sedmodnevno putovanje s 500 obožavatelja, a cijelo putovanje prigodno je nazvano 'The One When They Went On a Cruise'.

Kruzer kreće iz Fort Lauderdalea na Floridi, a zaustavit će se u Key Westu na Floridi, Grand Caymanu i Cozumelu u Meksiku, navodi web stranica kompanije.

Na luksuznom kruzeru putnici će moći "jesti poput Joeyja, šaliti se poput Chandlera, kuhati poput Monice, kupovati poput Rachel, isprobati jogu i meditaciju poput Phoebe i kopati poput Rossa", navodi web stranica krstarenja. Osim toga, brod i svi događaji na njemu bit će ispunjeni referencama serije pa će tako biti 'organiziran party "Odjeni se kao svoj omiljeni prijatelj", kviz znanja o seriji i druge aktivnosti povezane s Prijateljima', otkrio je glasnogovornik putničke agencije za Insider.

Rezervacije za krstarenje su trenutno otvorene, a cijene počinju od 1.648 dolara za unutarnju kabinu. Najskuplja soba, koja uključuje balkon, navedena je za 3.048 dolara. Svaka soba uključuje besplatni WiFi, vrhunski paket pića, izlet na obalu u vrijednosti od 150 dolara po osobi, napojnice, poreze i naknade. Putno osiguranje nije uključeno, Brod Celebrity Equinox ima 10 blagovaonica, 13 paluba, više bazena i travnjak.

"Obožavamo seriju Prijatelji i željeli smo pružiti fanovima priliku da se povežu i steknu nova prijateljstva s istomišljenicima", rekla je Farah Samoo, jedna od osnivačica kompanije za Insider i dodala kako ih je nedavno okupljanje 'Prijatelja' samo učinilo odlučnijima da to postignu.

Ako si oduvijek željela priuštiti si krstarenje, a uz to si i velika obožavateljica 'Prijatelja' - ovo je savršeni trenutak da ostvariš svoju želju!