Neobične vještine i hobiji

Jesi li znala? Slavne face koje imaju talente za koje vrlo malo ljudi zna

Harry Styles voli plesti, Paris Hilton uživa u lovu na žabe, a Rod Stewart izrađuje makete. Evo u kakvim sve neobičnim hobijima uživaju zvijezde

profimedia-0719760223.jpeg
Foto: Profimedia.hr

Životi slavnih osoba neprestano se nalaze u središtu pozornosti, a uglavnom znamo koji su njihovi talenti i jake strane, bilo da je riječ o glumi, pjevanju ili nekim drugim performansama. Međutim, mnogi celebovi kriju i neke malo drugačije vještine i hobije, a neki su nas zaista iznenadili.

Image
Godine im dobro stoje

Sjećate li ih se? Zvijezde 90-ih koje danas izgledaju još bolje nego nekad

Iako se čini da o njima sve znamo, izgleda da ipak nije tako. Ponekad se moramo podsjetiti da čak i holivudske zvijezde znaju i mogu uživati u svojim strastima. U nastavku smo izdvojile njih deset s nevjerojatnim talentima ili neobičnim hobijima za koje sigurno nisi znala.

POGLEDAJ VIDEO: Saznaj sve o hijaluronskim filerima

Tom Holland je baletan i akrobat

Mladi glumac otkrio je svoje akrobatske vještine prilikom audicije za Spidermana, a na taj je način pokušao uvjeriti producente da je upravo on savršen izbor za ulogu kultnog superjunaka. Ne samo da su mu njegove gimnastičke sposobnosti pomogle da dobije ulogu, već su mu prilikom snimanja bile i korisne jer je sam izvodio većinu vratolomija. Osim što posjeduje sjajne akrobatske vještine, Holland zna i plesati balet koji je naučio kad je imao 10 godina.

Paris Hilton uživa u lovu na žabe

Omiljeni hobi slavne bogatašice pomalo je neobičan. Ona, naime, uživa u lovu na žabe. Iako se protivi lovu životinja, Paris je priznala da voli loviti žabe, a to radi na svom ranču ili privatnom otoku. No, nakon što ih ulovi, opet ih pušta natrag u divljinu.

Keanu Reeves je bio sjajan hokejaš

U mladosti je slavni glumac bio izvrstan u igranju hokeja na ledu, a za svoj sportski talent dobio je i nagrade te je imao potencijala postati profesionalni hokejaš. No, Keanu je morao odabrati između sporta i glume te se ipak odlučio za glumačku karijeru.

Kesha izrađuje rukotvorine – od ljudskih zubi

Popularna pjevačica priznala je da uživu u izrađivanju rukotvorina od ljudskih zubi. Tako je od zubi svojih fanova napravila dio grudnjaka, pokrivalo za glavu, naušnice i ogrlice, a sve te neobične dodatke je i sama nosila.

Harry Styles obožava plesti

Znamo već da se slavni pjevač ne libi pokazati svoju nježniju stranu, a čini se da voli i plesti. Mladi pjevač naučio je plesti još dok je bio član benda One Direction, a u tom je hobiju često uživao kada su bili na turnejama. Kako je sam otkrio, taj mu je hobi pomagao da se opusti prije nastupa.

Nicole Kidman voli jesti kukce

Talentirana australska glumica ima pomalo neobične afinitete kad je riječ o hrani. U jednom intervjuu Kidman je otkrila da obožava jesti crve i kukce te ih smatra pravom poslasticom.

Rod Stewart briljira u izradi maketa

Dok nije na pozornici, sir Rod Stewart uživa u zaista zanimljivom hobiju – izrađivanju maketa. Slavni pjevač napravio je prilično zamršenu maketu grada i željeznice, a za taj mu je projekt trebalo više od 20 godina. Na fotografijama na Twitteru je otkrio svoju detaljno razrađenu maketu koja izgleda uistinu impresivno!

Dwayne Johnson odlično svira ukulele

Bivši profesionalni hrvač porijeklom je iz Polinezije, a slavni glumac nikad nije tajio koliko je ponosan na svoju kulturu. Svoje vještine sviranja ukulelea pokazao je i u filmu 'Journey 2: The Mysterious Island'.

Elliot Page zna žonglirati

Slavna glumica odnosno glumac otkrio je da zna žonglirati, a tu je vještinu pokazao i u jednom showu. Kako je otkrio, sam je naučio žonglirati dok mu je bilo dosadno na filmskim setovima pa je svoje slobodno vrijeme iskoristio za prakticiranje ove zabavne vještine.

Emma Stone je pravi profesionalac na pogo palici

Talentirana glumica i oskarovka odlično se snalazi i u skakanju s pogo palicom, a to joj je navodno bio omiljeni hobi dok je bila klinka.