Ženski svijet

Ella Dvornik i 'ružičasti listopad' - iznenadila priznanjem o kvržici na dojci i povećanju grudi

Ružičasti listopad Ella Dvornik obilježila je na svoj način - iskrenim vlogom u kojem je progovorila o važnosti samopregleda jer je tako otkrila cistu zbog koje je osjetila strah, ali i kako je u tajnosti korigirala grudi

PXL_061218_22920080.jpg
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Play logo

Listopad je mjesec borbe protiv raka dojke i nije to nešto na što samo trebamo odmahnuti rukom, važno je zastati i prisjetiti kada smo posljednji put napravile samopregled dojki, ali i kada smo obavile ultrazvuk i mamografiju grudi. Naše zdravlje treba nam biti na prvom mjestu jer ne smijemo zaboraviti da što ranije otkrijemo zloćudne bolesti veća je vjerojatnost da će se izliječiti. Stoga je priča o ženskim dojkama uvijek nešto što trebamo poslušati, a mnoge javne osobe sudjeluju u tome. No, Ella Dvornik, naša najutjecajnija blogerica, napravila je to na svoj način.

Play logo

Poznata je po svojoj iskrenosti kada govori o obitelji, svakodnevnom životu, ali i svojim nesigurnostima, estetskim korekcijama i svemu što prolazi kao žena i majka. Ella redovito objavljuje videa, a sada je jedan vlog posvetila svojim grudima (nesigurnostima koje je osjećala), kvržici zbog koje se prepala, ali i zašto se odlučila na korekciju dojki i koliko ju je boljelo.

U igri s djetetom osjetila je kvržicu u dojci

Iskrena tridesetogodišnjakinja otkrila je da je lani u igri s Balie napipala veliku kvržicu i da se stvarno prestrašila za svoje zdravlje. "Bila je jako velika i jako tvrda, te mi je zaista smetala i jako boljela. Otišla sam na pregled, a svašta mi je prošlo kroz glavu jer nisam osoba koja redovito ide na preglede. Nije nešto s čime bi se trebala pohvaliti, ali bojim se da ću nešto pronaći. Na sreću, ispalo je da se radi o cisti, većoj od pet centimetara", ispričala je Ella te dodala da je shvatila da su samopregledi i liječnički pregledi jako važni jer što bi se dogodilo da se u njenom slučaju radilo o tumoru.

Nesigurnost i operacija zbog asimetrije grudi

Dalje je u svom vlogu odlučila ispričati sve operaciji grudi. No, istaknula je što je njoj stvaralo nesigurnost, iako se često govori o veličini dojki, mnoge žene su nesretne zbog asimetrije i položaja grudi, a Ella je jedna od njih.

Play logo

"Nisu nam to mediji nametnuli, važno je kako se osjećaš i što ti je lijepo na tijelu. Imam male grudi, ali više je specifično to što su široke i nisam s tim imala problem prije trudnoće. Kada sam rodila Balie i nakon izdajanja dojke su se promijenile, lijeva je postala veća od desne. Razmišljala sam o tome trebam li to popraviti? Rekli su mi da transfer masti nije najtrajnije rješenje, a nisam htjela stavljati silikone. No, osjećala sam da se očekuje da se nakon porođaja žena što prije vrati u stanje prije trudnoće. No, realno više nikad nećeš biti kao prije", dalje je rekla Ella.

Nastavila je dalje sa životom i nije razmišljala o korekciji dojki, ali kada se otišla na estetsku korekciju nosa razgovor s liječnikom promijenio je njezino mišljenje. Liječnik je bio iznenađen zbog takve asimetrije grudi, ali i bradavica. Tada se ipak odlučila za korekciju dojki, radila je istovremeno i korekciju nosa, a cijelu priču nije podijelila sa svojim pratiteljima jer je nedugo nakon toga ostala trudna s Lumi.

Play logo

"Nije mi sve zaraslo, a već sam bila trudna i bojala sam se jer znam kako se dojke mijenjaju u trudnoći. Odlučila sam ništa ne govoriti. A tek sam nedavno i ja vidjela kako grudi stvarno izgledaju kada se tijelo vratilo na staro", rekla je te dodala da joj su joj implantantni stavljeni ispod mišića.

"Stvarno je užasno bolna operacija i nikada više mi ne bi padalo na pamet da idem na korekciju grudi. Nije ugodno i treba netko biti uz vas sedam dana dana jer trebaš pomoć. Nisam zadovoljna ožiljcima i stvarno su grozni, ali jedino ih vidi moj muž. Također to čekanje da one 'padnu' također je teško", rekla je te pokazala fotografije grudi te dodala da voli iskreno podijeliti informacije jer će možda nekome pomoći.

Danas je zadovoljna svojim grudima, ali ne zato da bih ih nekome pokazala, nego se osjeća dobro jer je sve besprijekorno i lijepo izgleda te nije požalila što je napravila korekciju grudi.

Play logo
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.