Uz ovaj iglu s Amazona možeš uživati u glampingu na novoj razini

Savršen ljetni dodatak za dvorište koji svi mogu izgraditi

Uz ovaj iglu s Amazona možeš uživati u glampingu na novoj razini

Kako nam je ljeto napokon došlo, vrijeme je da se pripremimo za slobodne dane kada možemo provesti neko vrijeme opuštajući se i ne osjećajući ništa drugo osim potpunog blaženstva.

Image

(Foto: Amazon)


Dok neki uživaju provoditi svoje slobodno vrijeme u pravoj divljini, drugi bi radije isprobali ovaj novi oblik kampiranja i opuštanja zvani glamping - način provođenja vremena u prirodi bez gubitka udobnosti. Dakle, ako misliš da bi radije odabrala glamping umjesto klasičnog kampiranja, ovaj vrtni iglu s Amazona savršen je izbor za tebe. 


Image

(Foto: Amazon)


Ovaj iglu napravljen je od potpuno reciklirajućih materijala, a njegov jedinstveni dizajn omogućuje opuštanje uz gledanje neba danju ili zvijezda noću

Ako se vodi pravilna briga, transparentna navlaka može ostati neoštećena minimalno dvije godine, a također može izdržati maksimalnu temperaturu do visokih 60 stupnjeva celzijusa i minimalnu do niskih -20 stupnjeva.


Image

(Foto: Amazon)


Osim toga, iglu je veličine 10 m² te je visok preko dva metra tako da velika većina ljudi bez problema može boraviti u njemu. Originalno dolazi iz Njemačke te se prodaje po cijeni od 899 eura (oko 6650 kuna), ali se na Amazonu može pronaći u više verzija. 


Image

(Foto: Amazon)


Što kažeš na ovu jedinstvenu vrtnu kućicu? Mi se skroz možemo zamisliti u njoj - čitajući knjigu preko dana ili uživajući u čaši vina navečer!

Pročitaj još:

Image

Što kažeš na kućicu koja se može sastaviti za samo 8 sati?