Brak na prvu

Trenutno najvažnija tema u eksperimentu 'Brak na prvu': 'Miljana nije svim curama jednako sjela'

Miljana je još jučer svojom pojavom izazvala reakcije ostalih sudionika showa, a prije nego što su donijele odluku za današnju ceremoniju, djevojke su popričale i o novoj članici njihove ekipe.

stize Miljana.PNG

Manuela je pokrenula temu o Miljani, želeći čuti kako su je ostale djevojke doživjele. Iako je imala predrasuda da si Marko A. i Miljana nikako ne odgovaraju, Hedviga je primijetila da su skladni te da se oko svega dogovaraju. „Mislim da Miljana nije baš jednako prihvaćena od svih cura, a i sama Miljana je prema nekim curama imala bolji pristup dok je druge ignorirala pa možda zato nije sjela svim curama jednako“, komentirala je Andrea, a Lorena dodala: „Manuela i ja osjećamo neku čudnu vibru s njezine strane da nešto ne štima - ili da se ne predstavlja kakva je ili da su tu neke krive namjere, ne mogu reći što, ali ima nešto, osjeti se jako.“

shimmer fallback

Ubrzo im se pridružila im se i sama Miljana i rekla: „Ne osjećam istu vibraciju od svake djevojke. Neke su mi dosta iskrenije, a neke se pokušavaju izboriti za pažnju pa im smeta što smo mi sada u centru pažnje i pokušavaju nam ukrasti show.“ Zanimalo ju je kakav su dojam oni ostavili drugima, na što joj Manuela rekla kako da nema nikakav dojam jer nije još konkretno pričala s njima. „Ona mi je baš napadna i nema neko lijepo ponašanje“, zaključila je Miljana.

shimmer fallback

Danas bi parovi pred stručnjacima trebali pokazati koliko su napredovale njihove veze, a hoće li taj razgovor ublažiti napetost među svima ili će se dogoditi upravo suprotno - ne propustite pogledati večeras od 21.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Braka na prvu'.

shimmer fallback

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.