Zvijezde u tinti

Skini si zvijezde s neba: Tetovaže za ljubiteljice svemira

Ako pomisao na Svemir u tebi ne izaziva nemir, nego ushit zbog ljepote i istina koje možemo tek naslutiti, vrijeme je da tvoja iduća tetovaža bude inspirirana svemirskim prostranstvima. Zvijezde, planeti, astronauti pa i ružičaste rakete sjajno izgledaju na koži

pexels-jasmin-chew-7647297.jpg
Foto: Pexels

Ako uživaš u ljetnim noćima satima gledati u zvjezdano nebo, tražiti sazviježđa dok te bockaju komarci, za svoju iduću tetovažu izaberi neku s astronomskim motivima. Cijena neće biti astronomska, odlučiš li se za minijaturne tetovaže - primjerice tetoviraj jedan mali Saturn iza uha. Voliš li ipak nešto veće, ne pristaj na kompromis, nego uzmi vremena i uštedi novac. Tetovaža je za cijeli život i nema smisla stavljati onu koja te u potpunosti ne zadovoljava.

Image
Sitne i dinamitne

Tetovaže na prstu - tako malene, a tako seksi! Imamo inspiraciju

Pročešljale smo Instagram u potrazi za najljepšim tetovažama planeta, zvijezda i svega onog što asocira na svemirska prostranstva. Provjeri u nastavku jesmo li pronašle nešto za tebe, a ako nismo, znaš što ti je činiti. Kada padne mrak izađi na terasu, ogrni se dekom jer noći još uvijek nisu dovoljno tople i pogled digni u nebo. Naći ćeš inspiraciju.

Planeti na lopatici

Zahvaljujući svome prstenu, Saturn je planet koji će privući pažnju gdje god ga tetovirala, dodaj još nekoliko nebeskih tijela kako bi stvorila kontekst. Lopatica je savršene veličine za ovaj maleni djelić Svemira na tvojoj koži.

Sazviježđe

Ključna kost savršeno je mjesto za tetovažu poput ove. Sazviježđe i planeti u boji zamijenit će ogrlicu ili nadopuniti nakit koji nosiš. Prava je šteta ovakvu tetovažu prekriti odjećom.

Svemir čuva tvoje tajne

Neke pogreške iz prošlosti mogu se vrlo lako izbrisati, poput ove tetovaže desno na fotografiji. Odnosno prikriti. Oduševljene smo ovom novom tetovažom koja je spoj crno bijele tehnike tetoviranja i one u boji. Jedna prikazuje nebeska tijela, druga našu lijepu Zemlju.

Astronaut

Smiruje li i tebe pogled na ovu tetovažu? Astronaut koji uživa pecajući raketu... Hm... Već bi u idućem trenu mogao nastati kaos, no ovaj trenutak tetoviran na ruci u nama izaziva apsolutni mir.

Mačke i Saturn

Preslatka tetovaža na kojoj se mačić igra s sa Saturnom koji izgleda poput klupka vune, dok ostale mačke gledaju. U igri ga planet odnosi u svemirska prostranstva.

Svemir na podlaktici

Predivna tetovaža sastavljena od nekoliko krugova, na kojoj su prikazane zvijezde i planeti savršeno pristaje svakoj podlaktici jer prati oblik ruke i nije nametljiva. Nama je jedna od ljepših na koju smo naišle.

Minijature

Šarena tetovaža sastavljena od nekoliko sitnih, jednostavnim astronomskih simbola podići će svaki tvoj look i privući pažnju.

Mjesec i zvijezde

Romantična, ženstvena tetovaža na kojoj su prikazani Mjesec i zvijezde, na savršenom mjestu. Područje između ramena i ključne kosti odiše nježnošću i intimom, iako ne traži da ga se pokriva poput ostalih intimnih dijelova tijela.

Raketa

Osim svemirskih tijela, ljubiteljice sazviježđa rado će tetovirati i rakete jer su one te pomoću kojih čovjek otkriva svemirska prostranstva.Neka tvoja raketa bude prava ženska, ružičasta. Nama izgleda neodoljivo!

Treći kamenčić od Sunca

Zemlja i ostali planeti duž nadlaktice, onim redom kojim su poredani u Svemiru. Lekcija iz astronomije, ali i elegantna, ženska tetovaža.