Vrhunski glazbeni nastupi očarali gledatelje: 'Superstar' je bio najgledaniji subotnji zabavni sadržaj

RTL-ov je glazbeni show u subotu, 7. listopada bio najgledaniji sadržaj prikazan na svim nacionalnim televizijama u ciljnoj skupini od 18 do 54 godina.

Superstar - ziri.PNG

U subotnjoj, trećoj audicijskoj emisiji RTL-ova glazbenog spektakla 'Superstar' žiriju se predstavilo čak 16 novih kandidata. Sjajne izvedbe najvećih hitova samo su se redale, Severina, Tonči Huljić, Nika Turković i Filip Miletić nisu štedjeli na pohvalama i hvalospjevima, na emotivne nastupe pojedinih natjecatelja u studiju se plesalo, ali i plakalo.

Vrhunsku atmosferu u studiju, životne priče svestranih kandidata, njihovu karizmu na sceni i sjajne vokale itekako su prepoznali i gledatelji RTL-a jer 'Superstar' je vladao malim ekranima!

Subotnje izvedbe talentiranih kandidata dosegnule su gotovo 700.000 ljudi, odnosno svaki peti Hrvat pogledao je neki od audicijskih nastupa.

Sjajne rezultate gledanosti subotnja epizoda 'Superstara' ostvarila je i u ciljnoj skupini od 18 do 54 godine – cijela epizoda postigla je odličnih 24,6% udjela u gledanosti (SHR), što ga čini pobjednikom termina prikazivanja.

Već ove subote na rasporedu je četvrta audicijska emisija u kojoj će novi kandidati pokušati osvojiti žiri i zaslužiti prolazak u recall!

Glazbeni megaspektakl 'Superstar' na rasporedu je subotom u 20.15 sati na RTL-u.

POGLEDAJ I OVO