DOBILA JE I DRUGU PRILIKU JER IDE U RECALL

TikTokerica i mama blizanaca Gloria Hršak: 'U glavi mi je bilo hoću li ja to otpjevati kako treba'

Gloria Hršak predstavila se žiriju 'Superstara', ali zbog treme nije uspjela pokazati sve što zna pa je dobila drugu priliku

superstar.PNG

Ponosna mama blizanaca, Gloria Hršak, obožava scenske nastupe, ali nikada se nije profesionalno bavila pjevanjem. Njezina prva ljubav je ples i bavi se koreografijom, ali sada je u glazbenom megaspektaklu "Superstar" odučila pokazati i svoje pjevačke kvalitete.

26-godišnja Gloria iznenadila je žiri izborom pjesme, ali nisu bili u potpunosti složni kod glasovanja. Ipak je prošla dalje u recall, ali kako sama kaže "mora stisnuti zube i puno raditi kako bi prošla dalje". Iako se trudila otpjevati točno kako je vježbala, trema ju je preuzela, ali je ipak sretna što je dobila priliku da opet pokaže svoj talent i ispravi pogreške.

Sve kritike od Filipa Miletića, kojih je bilo najviše, potpuno je prihvatila i sve će ispraviti. Za RTL.hr je dalje otkrila kako puno ljudi nije znalo da se prijavila, samo obitelj i najbolje prijateljice. A što je još Glorija otkrila o sebi, saznaj u videu.

Nastup Glorije Hršak u 'Superstaru' pogledaj na platformi Voyo!