Talentirana Lana Rubelj o komentaru Filipa Miletića: 'Slažem se s njim'

Među kandidatima koji su se predstavili gledateljima RTL-a u prvoj epizodi 'Superstara' je i mlada i talentirana Lana Rubelj.

Lana Rubelj (4).jpg

Splićanka je oduševila žiri svojim energičnim izvedbama pa su se jednoglasno odlučili da Lana ide u daljnje natjecanje! 

Splićanka Lana Rubelj oduševila je žiri 'Superstara' svojim glasom i zvjezdanim stavom. Filip Miletić prozvao ju je hrvatskom Rosalijom, a Severina joj je poručila da je predivno dijete. Lana još uvijek pohađa srednju školu, no u glazbi je jako dugo te odmalena zna što želi u životu. Glazbu živi još od vrtićke dobi, a obitelj joj je velika podrška. Stigla je na audiciju u pratnji svoje majke, a bodrila ju je i mentorica Teana Kovačević. Izvela je singl 'La La Love' Albine Grčić i 'Vino i gitare' velike Gabi Novak. 

Image

Nepogrešive izvedbe Lani su ubrzo donijele četiri 'da'. "Prošlo je skoro tjedan dana od nastupa i još ima dojmova koji se nisu slegli. Jako sam ponosna na svoj cjelokupni nastup i bilo je toliko reakcija gledatelja da sam još pod dojmom. Obitelj i prijatelji su jako ponosni na mene i svi uzbuđeno čekaju daljnji tijek natjecanja", otkrila je djevojka. 

Talentirana Splićanka otkrila je i što misli o komentaru Filipa Miletića, koji ju je prozvao hrvatskom Rosalijom. "S Filipovim komentarom se slažem, imamo nekakvih sličnosti, jednako smo vrckave, plesne, otkačene, imamo sličan žanr pjesama. Cijeli žiri je na mene ostavio izvrstan dojam, svi su opušteni, imaju dobar vibe i to je ono najvažnije", priča Rubelj. Iako joj imponiraju takve usporedbe, Lana nema glazbenih uzora, već želi stvoriti svoj identitet na glazbenom nebu.  

Image

Vrijedno radi na tom cilju već godinama. "Od malih nogu pjevam po kući, u vrtiću, na priredbama... Roditelji su primijetili i upisali me u udrugu pod vodstvom moje mentorice Teane Kovačević. Imala sam šest godina, uživala sam na svakom satu i jedva sam čekala nastupe, a potom je izašao natječaj za RTL Zvjezdice. Odmah sam rekla da moram ići i tako je krenuo moj glazbeni put i ljubav prema glazbi", otkrila je Lana.  

Obitelj joj je velika podrška pa joj je tako majka nekad kreirala i kostime za nastupe. Danas Lana ima svoje ideje i vizije, a obitelj je tu da je podrži. "Jako mi je važan i stilski dio priče, kad si pjevačica - smatram da trebamo biti cijeli paket. Jedva čekam da vidite idući stajling koji sam osmislila sama, a skrojila ga je moja teta Dijana", najavila je Lana spektakl u nastavku 'Superstara'! 

Show 'Superstar' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJ I OVO