Severina otkrila tko se najviše veselio što je u žiriju 'Superstara'

Severina, Filip Miletić, Nika Turković i Tonči Huljić u spektakularnom showu 'Superstar' koji stiže ove jeseni traže najbolje vokale. Prvi put je to da je Severina u žiriju, a sa snimanja je ravno otputovala na koncert u Sarajevu

Superstar 3 - Severina i Nika Turkovic.jpg

Krenulo je snimanje glazbenog megaspektakla 'SuperStar' čiji su članovi žirija Severina,Filip Miletić, Nika Turković i Tonči Huljić. Snima se u dva studija u zagrebačkom Jadran filmu, a glavni studio prostire se na 1200 metara kvadratnih, radnju snima 12 kamera, a tim projekta broji više od sto ljudi. Projekt za RTL radi OHT produkcija. "Najveći je ovo projekt kojeg radimo ove sezone ii smatram da smo pripremili spektakl kakav zaslužuju naši članovi žirija, kao i svi kandidati koji su nam odlučili dati povjerenje. Prijavili su se kandidati iz cijele regije i to u velikom broju“, izjavila je kreativna producentica Marija Jelena Zen.

Najelitnije glazbeno natjecanje u zemlji donosi kandidatima priliku da zapjevaju pred žirijem sastavljenim od najboljih u svom poslu, a takvi uvijek točno znaju što žele! Severina, Tonči Huljić, Filip Miletić i Nika Turković spremni su za pronalazak vokala za pamćenje.

I dok s nestrpljenjem čekamo jesen i vidjeti kandididate koji će pokušati postati najbolji i osvojiti nagradu od čak 50.000 eura, u video pogledaj što je Severina otkrila tko se najviše veselio njezinom dolasku u žiri 'Superstara'.

POGLEDAJ VIDEO: